Θέλω να μάθω VLSI, FPGA και ASIC

αν όχι im λάθος, η έκδοση φοιτητής παίρνει περισσότερο χρόνο για τη σύνταξη Verilog / VHDL κώδικα σας. ive ελέγχεται, επίσης, αυτό με ένα από τα σχέδια μου. κατ 'αρχήν θα καταρτίζονται χρησιμοποιώντας την έκδοση του φοιτητή και σημείωσε το χρόνο και στη συνέχεια θ εγκαταστήσει την πλήρη έκδοση και στη συνέχεια σημείωσε το χρόνο. την πλήρη έκδοση για την ταχύτητά του !!!!!!

για ASIC, ενδέχεται να δείτε ένα φανταστικό βιβλίο «Εφαρμογή Ειδικές Integtrated Circuit" από Sebestian John Smith που δημοσιεύθηκαν από Pearson Ασέας (Χαμηλή τιμή έκδοση)

γεια. Αν δεν γνωρίζετε VHDL (VEYY HIGH SPEED ολοκληρωμένων κυκλωμάτων ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ HARDWARE) i recomenden το όνομα του βιβλίου είναι η σχεδίαση κυκλωμάτων με VHDL που γράφτηκε από Volnei Α. Pedroni και αν θέλετε να γίνουν οι ιστοσελίδες σχετικές VHDL σχεδιασμού, PLC σχεδιασμό και vhsic επισκεφθείτε μου προφίλ. δείτε τις τοποθεσίες.

Αλλά πώς να αποκτήσετε την πλήρη έκδοση δεν λέμε ότι δεν είναι δωρεάν και το μόνο πράγμα που είναι δωρεάν είναι η έκδοση φοιτητής οποιαδήποτε συμβουλή plz pm μου ευχαριστίες, Salma:)

Γεια Salma, μπορείτε να διατάξετε για ModelSim SE πλήρη έκδοση για 20000 USD. Εάν δεν είστε interseted στην καταβολή αυτό το μεγάλο ποσό, τότε αναζητήστε κάποιο πειρατικό έκδοση. Χάρη Shaikh Sarfraz

γεια φίλοι, ακόμη και θέλω να μάθω μερικές πληροφορίες για VHDL και Verilog, έτσι pls πείτε μου φίλους που είναι καλύτερο για τη μελέτη, VHDL ή Verilog;

Πήρα την επαγγελματική έκδοση κατεβάσει. Είναι διαθέσιμο σε phazeddl.org

Αυτά τα βιβλία καλό εισαγωγικό για Εισαγωγή στο VLSI VLSI κυκλωμάτων και συστημάτων John P Uyemura VHDL αστάρι Bhaskar

hey Πού μπορώ να βρω ModelSim ... έκδοση φοιτητής!

U μπορεί να μελετήσει τα βιβλία όπως VLSI designby pucknell, Kang, Rabey u θα λάβουν πολλά Πληροφοριακό Έντυπο.

Το καλύτερο βιβλίο για να μάθετε VHDL και Verilog: «στο σχεδιασμό των chip HDL" [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 4 λεπτά: [/color] [/size] Download Ebooks Verilog: h ** p: / / www .dientuftp.com / κάτω / Verilog /

Μέρος 1 Είμαι επισυνάπτοντας ένα αρχείο όπου μπορείτε να βρείτε τα βασικά στοιχεία του FPGA ...

στο u άποψή μου καλύτερα ένα μάθημα σχετικά με VLSI, coz αν u αφομοίωσης ένα μάθημα τότε u θα γνωρίζετε από τα βασικά, αν όχι u αισθάνεται πραγματικά δύσκολο να σημειωθεί πρόοδος στον τομέα αυτό. u και δεν μπορούν να καταλάβουν τι για WHT. έτσι sujjession μου είναι να αφομοίωσης μια σειρά μαθημάτων σε καλή ιδρύματα. ό, τι καλύτερο αντίο

Τι πρέπει να πρέπει να ξέρετε πριν statrt VLSI φυσικό σχεδιασμό. ό, τι οι εργασίες περιλαμβάνουν VLSI φυσικό σχεδιασμό

καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει με πυρήνα τα βιβλία όπως απίτης .. pedrony pr bhasker ..

Cileti είναι ένα πολύ προχωρημένο βιβλίο U πρέπει να είναι πολύ καλοί στο να τα βασικά για να είναι σε θέση να κατανοήσουν το υλικό

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back