Δακτυλικών αποτυπωμάτων εξαγωγή χαρακτηριστικών - matlab

Υπάρχουν μέρη του αλγορίθμου και των μεθόδων για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Εξαρτάται από τις απαιτήσεις του έργου σας και υπέρ σας. Μπορείτε να διαβάσετε μερικά βιβλία ή έγγραφα σχετικά με αυτό, να αποφασίσει στη συνέχεια ένα καλό αλγόριθμο. Είμαι με τη χρήση νευρωνικών δικτύων, είναι αρκετά καλό επίσης. Μια άλλη δημοφιλής μέθοδος είναι μικρολεπτομέρειες που βασίζεται ταιριάζουν.

hi πράσο ... Συγχαρητήρια! Σε ρίχνει μου πάρα πολύ από το σημείο πυρήνα δεν είναι ακριβής όλη την ώρα. Αλλά αποδεκτή ... Έτσι συνέχισε με polyomial μοντέλο δεν είμαι κατάρτισης με νευρωνικά δίκτυα ...

Γεια σου, MEKA είμαι ευτυχής να σας ακούσουμε και πάλι. Πολυωνυμική μοντέλο είναι μια άλλη μέθοδος για το ταίριασμα των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σας εύχομαι κάθε καλό.

Αγαπητοί Meka Χρησιμοποίησα τον κωδικό σας. είναι να λειτουργήσει καλύτερα. αλλά γιατί δεν συνάγει τα βασικά σημεία σχετικά με την εικόνα των δακτυλικών αποτυπωμάτων. αν μπορείτε να μου πείτε παρακαλώ για την πλήρη κωδικό σχέση με τις βέλτιστες Ali

Hi όλα, είμαι προσπαθούμε να εφαρμόσουμε το δικό του σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων μου για την πτυχιακή εργασία ..... κανένας από τους με βοηθήσει σε κάποιες κωδικούς ειδικά την ανίχνευση του sigularites (πυρήνας, δέλτα) χάρη σε σχέση με yousi

hi το μόνο που έχουν εφαρμόσει Προσανατολισμός Κωδικός Εκτίμηση, αλλά δεν ξέρω αν οι τιμές είναι σωστές ή όχι .. Είμαι με τη χρήση Java (για την ανάγνωση και την εμφάνιση εικόνων) και Γ (για αλγορίθμων) για την εφαρμογή μου μπορεί μία με βοηθήσει πώς να ελέγξει αν οι αξίες που έχω πήρα είναι σωστές ή όχι; Επίσης, πώς μπορώ να επιστήσει την εικόνα προσανατολισμό, δεδομένου ότι εμφανίζεται παντού; plz βοήθεια

Hi όλα im εργάζεται επίσης για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων i hav γραπτή κωδικό για αυτό και την εργασία του, ώστε ο καθένας να χρειαστεί βοήθεια im έτοιμη να παράσχει

Γεια σου, θα χρειαστείτε τον κωδικό για recoginition fingerrint για gradulation poject μου παρακαλώ, βοηθήστε με

γιατί δεν μπορούμε να δούμε corepoint στις εικόνες των δακτυλικών αποτυπωμάτων;

hey πράσο plz να με βοηθήσει ξέρω u HV κάνει κάποια σημαντική εργασία στην αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων I HV εφαρμογή minutae απαγωγέας και ο πυρήνας και το σημείο i ΒΔ θέλουν να προχωρήσουν περαιτέρω σε minutae ταιριάζουν μπορεί u pls να μου πει πώς να προχωρήσουμε στο έργο μου αναμένουν Regards γρήγορη απάντηση

μέσος όρος των corepoint εμφανίζονται στο δακτυλικών αποτυπωμάτων εικόνα ίδια τη φωτογραφία [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size]
Τι εννοείτε με τον όρο να μην μπορεί να δει το corepoint;
ίδια αυτή την εικόνα

hi leekk ...... im κάνει ένα έργο, για την αντιστοιχία δακτυλικών αποτυπωμάτων ...... im χρησιμοποιώντας την ίδια algo ως ur χρησιμοποιώντας ....... αλλά σε αλγόριθμο μου στον τομέα προσανατολισμός δεν λειτουργεί σωστά ...... Θα είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων αν u μπορεί να με βοηθήσει ..... [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτά:. [/Color] [/size] πιο πάνω μπορώ να χρησιμοποιήσω C # καθαρά για το έργο αυτό .......

Έχω ένα δακτυλικό αποτύπωμα χαρακτηριστικά που λήγει κορυφογραμμή και διχασμό αλγόριθμος εξόρυξης, αλλά δεν ξέρω απολύτως πώς λειτουργεί ...... im επισυνάπτοντας εδώ μπορεί να είναι χρήσιμη για som1 και αν som1 ξέρει πώς λειτουργεί plz μοιραστείτε μαζί μου ..

Γεια Εμπειρογνωμόνων, εργάζομαι σε ένα δάχτυλο του έργου εκτύπωσης όπου χρειάζεται για να υπολογιστεί η ανίχνευση Core & Delta και μικρολεπτομέρειες ανίχνευσης. Μήπως κάποιος την εφαρμογή του παρόντος; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τον κωδικό παρακαλώ. Ευχαριστίες

ΥΙΕ εκεί .. im κάνεις ένα έργο για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων. πολύ .. Έχω κάνει με τους κωδικούς matlab μου για την προ επεξεργασία n εξαγωγή χαρακτηριστικών ... αλλά im κολλήσει στο τμήμα επεξεργασίας μετά .. όπου πρέπει να αφαιρέσετε την ψευδή σημεία λεπτομέρειας. μπορεί κανείς να με βοηθήσει πάνω από εδώ ... υποβολή μου είναι σύντομα ν im κολλήσει:. κραυγή:

hi MEKA Δοκίμασα τον κώδικα u έγραψε, του να μην εργάζονται hv u γίνει οποιαδήποτε improvemnts στον κώδικα, pls πείτε. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ευχαριστώ u. Κάνω ένα έργο για τα δακτυλικά αποτυπώματα πάρα πολύ.

plz να μου πείτε τις μεθόδους για την εξαγωγή χαρακτηριστικών ξέρω minutia απάντηση μέθοδος ......

:?: Plz να με βοηθήσει να κατανοήσουν τη μέθοδο minutue

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back