Δακτυλικών αποτυπωμάτων εξαγωγή χαρακτηριστικών - matlab

L

leekk8

Guest
Κάνω σύστημα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων με νευρωνικό δίκτυο. Οι εικόνες των δακτυλικών αποτυπωμάτων που χρησιμοποιώ είναι εικόνες δυαδικό. Μήπως κάποιος έχει τον κωδικό matlab ή αλγόριθμο για την ανίχνευση μοναδικό σημείο (κατά προτίμηση Poincare δείκτη) και την εικόνα προσανατολισμού; Έχω διαβάσει κάποια έγγραφα σχετικά με αυτά, αλλά δεν έχω ιδέα πώς να το κάνουμε με matlab. Πρέπει να εξαγάγετε αυτά τα χαρακτηριστικά από την εικόνα δακτυλικών αποτυπωμάτων και προτάσεις για το νευρωνικό δίκτυο για την εκπαίδευση. Παρακαλώ βοηθήστε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εκτός παραπάνω ερωτήσεις, τις προτάσεις και τα σχόλιά σας για το έργο αυτό είναι πολύ ευπρόσδεκτο. P / S: Αν υποθέσουμε ότι οι εικόνες έχουν ενισχυθεί και χωρίς θόρυβο.

i ανάγκη εφαρμογής matlab του "διατριβή Raymond Ταϊλάνδης σχετικά με τα δακτυλικά αποτυπώματα "............. plzz με βοηθήσει .......... i πρέπει να υποβάλουν σχέδιο το πτυχίο μου ...

γεια leekk! Προσπαθώ να εφαρμόσουν Poincare βασίζεται ενικό exraction σημείο .. Αρχικά θεωρώ ότι ο προσανατολισμός του δακτυλικού αποτυπώματος, όπως δήλωσε από το "on-line έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων" από Anil.K.Jain .. για την εφαρμογή της μεθόδου Poincare i ανάγκη να διαχωριστούν τα δακτυλικά αποτυπώματα στο μπλοκ και για κάθε μπλοκ θα πρέπει να εξετάσει μία τιμή προσανατολισμού .. αν είμαι διαχωρισμό της αρχικής εικόνας σε όγκους και μετά από αυτό είμαι εξεύρεση μέσων για τον προσανατολισμό, είμαι πάρει σωστό σημείο πυρήνα. Αλλά incase αν είμαι εύρεση προσανατολισμού για όλα τα σημεία και λαμβάνοντας υπόψη τη μια γωνία για κάθε μπλοκ, είμαι πάρει περισσότερα από ένα σημείο πυρήνα .... το πρόβλημά μου είναι εδώ, μεταξύ των αξιών θήτα στο μπλοκ, η οποία τιμή θα πρέπει να θεωρώ .. Προσπάθησα με τη μέση τιμή, τη μέγιστη αξία και την ελάχιστη τιμή. / .. αλλά ακόμα erraneous ... βρείτε τον κώδικα ως συνημμένο plz να με βοηθήσει ....

Συγγνώμη ... Δεν attch το αρχείο σωστά .... παρακαλούμε να ελέγξετε το αρχείο attah ed με αυτό ... αφορά MEKA

Συγγνώμη ... Δεν attch το αρχείο σωστά .... παρακαλούμε να ελέγξετε το αρχείο attah ed με αυτό ... αφορά MEKA

MEKA, έχω δει προσκόλλησή σας, νομίζω ότι χρειάζεται κάποιο χρόνο για να καταλάβω πώς η δουλειά σας πρόγραμμα. Στην πρώτη θέση, έχετε βρεί το πεδίο προσανατολισμού, όπου μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο κωδικό, δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω κάνει το πεδίο προσανατολισμού σε πλάκες, ο μέσος όρος της τιμής προσανατολισμού. Μπορείτε να το πράξει εάν το μέγεθος του πεδίου προσανατολισμός σας είναι μεγάλη. Στην περίπτωσή μου, το πεδίο είναι 330x225. Μου μέσο όρο σε 66x45. Έχω, επίσης, περισσότερα από ένα σημείο του πυρήνα, αλλά κάνω το σημείο που είναι πλησιέστερο με το κέντρο του δακτυλικού αποτυπώματος, όπως το πραγματικό σημείο πυρήνα. Η ελπίδα αυτή μπορεί να σας βοηθήσει.

Γεια σου, MEKA νομίζω ότι η μέθοδος που θα χρησιμοποιήσετε στον υπολογισμό Poincare σας είναι διαφορετική από τη δική μου. Έχω ανεβάσετε εξίσωση και τον κωδικό μου, ελπίζω να σας βοηθήσουν. Αν έχετε οποιεσδήποτε απόψεις ή προτάσεις, μπορούμε να συζητήσουμε περαιτέρω.

γεια frnds, νομίζω ότι αυτό wil σύνδεσμο βοηθήσει u στο matlab λειτουργίες. u μπορεί να downlaod πολλά λειτουργία matlab. συμπεριλαμβανομένων των δακτυλικών αποτυπωμάτων (κορυφογραμμή). http://www.csse.uwa.edu.au/ ~ PK / Έρευνα / MatlabFns /

hi πράσο Προσπαθώ να εφαρμόσει με τον τρόπο που αυτά που έχετε γράψει .... Έχετε κάποια ιδέα για το πολυωνυμικό μοντέλο για το μοναδικό ανίχνευση σημεία ...

MEKA, Συγνώμη που δεν έχω καμία ιδέα για το πολυώνυμο μέθοδοι για την ανίχνευση μοναδικό σημείο. Ίσως μπορείτε να δοκιμάσετε άλλους τρόπους, όπως δείκτης Poincare είναι μόνο ένα από αυτά.

Hi όλα, η οποία το ένα είναι καλύτερο για την εξαγωγή χαρακτηριστικών δακτυλικών αποτυπωμάτων; φίλτρο με βάση ή μικρολεπτομέρειες που βασίζεται; thx β4: D

Γεια leek88 και MEKA, Έχετε δοκιμάσει ποτέ τον αλγόριθμο για την εύρεση κέντρο θέση του σημείου στο δακτυλικό αποτύπωμα που βασίζεται στο "Gabor Filterbank και Εφαρμογή της στην υφή Fingerprint Analysis" χαρτί από τον Yang Xu και xuedong; Δοκίμασα τον αλγόριθμο, αλλά έχω πρόβλημα στην κατανόηση του σημείου 5 και 6 σχετικά με τον αλγόριθμο. Ελπίζω ότι κάθε οργανισμός μπορεί να με βοηθήσει εδώ. Thx

Γεια σου, adiguna δεν είχα δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε Gabor Filterbank πριν. Νομίζω ότι είναι κωδικός σύμφωνα με τον αλγόριθμο, θα πρέπει να είναι εντάξει. Εάν μπορεί, παρακαλώ ανεβάστε τον αλγόριθμο εδώ, ελπίζω κάποιος μπορεί να βοηθήσει.

Γεια πράσο .. Μπορείτε να ανεβάσετε αλγόριθμο χαρτί σας για την ανίχνευση του πυρήνα pls σημείο,. επειδή είμαι προσπαθώ να καταλάβω τον κώδικα που γράφετε. thx:): D

hi adiguna .... Αυτό είναι για την αναφορά σας για την ανίχνευση σημείο πυρήνα ... Πολυκαναλική προσέγγιση της ταξινόμησης δακτυλικών αποτυπωμάτων Κ. Anil Jain, Fellow, IEEE, Salil Prabhakar, μέλος Student, IEEE, και Lin Χονγκ επιτρέψτε μου να ξέρω αν δεν θα μπορούσε να πάρει το χαρτί .... [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 5 λεπτά: [/color] [/size] hi πράσο .... Έχω συμπεριληφθεί το αρχείο που έστειλε σε μένα .. Ακόμη και τότε, για τα περισσότερα από τα αρχεία therez ψευδείς ανίχνευσης ... πώς να διορθώσει ότι ... χρειάζεστε ένα περισσότερη βοήθεια .. Τι σημαίνει "imfilter.m" λειτουργία κάνει σε εσωτερικό επίπεδο .. Φοβάμαι ότι imfilter λειτουργία αυτή περιλαμβάνει λειτουργία συνέλιξη ..... η οποία έχει την πολυπλοκότητα του χρόνου .... πώς να το λύσουμε ...

adiguna, Προσπαθήστε να κατεβάσετε το έγγραφο που δημοσιεύτηκε από MEKA. Θα προσπαθήσω να σας παρέχει κάποια πιο χαρτιά αργότερα. MEKA, δεν είμαι σίγουρος τι imfilter κάνουν. Τέλος πάντων, μπορείτε να ανοίξετε αυτό το m αρχείο για να δείτε την πλήρη κωδικό του. Κωδικός μου δεν είναι σε θέση να ανιχνεύσει σωστό σημείο πυρήνα για όλους εικόνα των δακτυλικών αποτυπωμάτων. Μερικά από αυτά εξακολουθούν να είναι ελαττωματικά.

hi πράσο .... ακόμα ελαττωματικά αποτελέσματα για μένα ... wat ur ABT αποτελέσματα ...;

Γεια σου, είμαι Lohith από Μπανγκαλόρ, Ινδία. Κάνω ένα έργο για μικρολεπτομέρειες που βασίζεται δακτυλικών αποτυπωμάτων Αναγνώριση System.I είμαι πολύ νέος σε αυτό το field.I προσπαθώ να γράφουν κώδικα σε MATLAB. Έχω μία παράκληση για you.Can σας παρακαλώ να μου στείλει τους κωδικούς για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων σε MATLAB. Θα ήμουν πολύ ευγνώμων για τη βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ εκ των advance.I θα σας περιμένει για να σας ακούσουμε. Regards, Lohith

Γεια σου, MEKA Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση .... έχω τελειώσει ήδη έργου και μεταπτυχιακές μου. Το σημείο ανιχνεύεται πυρήνας δεν είναι σωστό κάθε φορά, αλλά η ακρίβεια είναι αποδεκτή. Είναι Υπάρχουν πολλές σημείο ανιχνεύεται πυρήνα, μπορώ να εντοπίσω το σημείο που είναι πλησιέστερο στο κέντρο της εικόνας δακτυλικού αποτυπώματος και να το καταστήσει ως το σημείο του πυρήνα. Δεδομένου ότι καλλιεργειών σε μια μικρή περιοχή κοντά στο σημείο πυρήνα και τεθούν αυτά σε νευρωνικό δίκτυο για την αναγνώριση, έτσι ώστε το αποτέλεσμα εξακολουθεί να είναι αποδεκτή. Τι λέτε για το έργο σας; Lohith, Ίσως μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα χαρτιά και θα αποφασίσει ποιες μεθόδους που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Είναι αδύνατο να ανεβάσετε το σύνολο κωδικό για εσάς. Εμείς απλώς τη συζήτηση και πληροφορίες για την ανταλλαγή και τη γνώμη εδώ. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μπορείτε να ρωτήσετε εδώ. Πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποιος μπορεί να βοηθήσει ....

Γεια σας Τι αλγόριθμος θα σας παιδιά δείχνουν ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων; Χάρη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back