Βοήθεια με καλωδίωση τάση ρυθμιστή

GhettoBSD έγραψε:

Είμαι Αντιμετωπίζω προβλήματα αντιστοίχισης μέχρι Δ1 (Γ).
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι αα Zener ή Schottky δίοδο τύπου.

Η δείξει κύκλωμα είναι περισσότερο ή λιγότερο ένα κύκλωμα εφαρμογή τους κατασκευαστές και υποτίθεται ότι εργάζονται.Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, εφόσον απαιτείται σε όλα, στα τεχνικά δελτία και τις σημειώσεις εφαρμογής, διατίθενται στη διεύθυνση www.national.com.

Όσον αφορά τη γείωση, δεν είναι συνήθως συνιστάται να εδάφους επιμέρους τμήματα του κυκλώματος στο θάλαμο, γιατί αυτό συνεπάγεται αλλαγή του θορύβου (π.χ. διαταραχή δέκτες ραδιοφώνου μμ) προς τα έξω.Ο καλύτερος τρόπος είναι να διασυνδέουν τις ακίδες έδαφος του πυρήνα κυκλώματος switcher (CIN, τένις, Δ1 και LM25xx εδάφους), όσο το δυνατόν συντομότερη και έχουμε μια κοινή γείωση με το περίβλημα.Αλλά δεν είναι πραγματικά κρίσιμη εν κύκλωμα, νομίζω.

L1 είναι απλά ένα μέρος ταυτότητας.Συνήθως όλα τα τμήματα σε ένα σχηματικό είναι αριθμημένα για την καλύτερη αναγνώριση, Cin και Δικαστηρίου θα είναι συνήθως Γ1 και Γ2.Εκτός από το δεδομένο επαγωγή (330 UH), L1 πρέπει να έχουν τωρινή βαθμολογία ανάλογα με την προβλεπόμενη ρεύμα εξόδου (ή μεγαλύτερο).Θα πρέπει να διατηρούνται για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Ok σας ευχαριστώ πολύ.

Έτσι Τώρα ξέρω τι να πάρετε και πώς να "το σύρμα."Αυτό είναι αυτό που πιστεύω ότι θα είναι http://ghettobsd.org/misc/LM2575-color2.jpg

Έτσι, μερικές ακόμα ερωτήσεις, πού να το πάρει στα?Πάνω σε εθνικό παρουσιάζει μερικά από τα μέρη I ανάγκη είναι out of stock.Digikey επίσης.Και στη συνέχεια για την lm2575 δείχνει ότι έχει επιλογές όπως NOPD ή NOPD STD.Τι η διαφορά;Επίσης είδα κάπου, αλλά δεν μπορείτε να το βρείτε και πάλι σε PCB για το έργο αυτό.Θα μπορούσατε να μου προς τη σωστή κατεύθυνση;

Λοιπόν, πού μπορώ να πάρω όλα αυτά καλή δουλειά!Δεν μπορεί να περιμένει για να κατασκευαστεί αυτό.

Σε ευχαριστώ!

Ok Έτσι ήμουν σε θέση να βρείτε περισσότερα μέρη σχετικά με την Digi-κλειδί για να δοκιμάσετε 2 διαφορετικά ups που (σύμφωνα με το τμήμα χρήσιμες εφαρμογές του lm2575).Αλλά έχω πρόβλημα εξεύρεσης των πυκνωτών που απαιτούνται.Αυτό είναι που έχω στην παραγγελία μέχρι σήμερα:

Δείκτης Ποσότητα Αριθμός είδους Περιγραφή Αναφορά πελάτη Backorder Ποσότητα Τιμή μονάδας
USD Επέκταση Τιμή
USD
1 2 LM2575T-5.0/NOPB IC REG SIMPLE SWITCHER TO-220-5 0 3,01000 $ 6,02
2 2 P834-ND 47uF 25V MINI ALUM ELECT (KA) 0 0,15000 $ 0,30
3 2 1N5818DICT-ND DIODE SCHOTTKY 30V 1A DO-41 0 0,42000 $ 0,84
4 2 1N5819DICT-ND DIODE SCHOTTKY 40V 1A DO-41 0 0,42000 $ 0,84
5 2 DN7733-ND INDUCTOR 330UH POWER AXIAL 0 2,98000 $ 5,96Έτσι, αυτό που δεν είμαι σίγουρος για εδώ:

Για τις uf 47 25v πυκνωτές, έχω βρεθεί είναι μεταξύ αυτών των αξιών: 260,0 mOhm σε 4,94 Ohm
Ποια είναι η κατάλληλη;

Και στη συνέχεια για την UF 100 75v πυκνωτές έχω βρεθεί μόνο 63 ή 80 κατά, η οποία από αυτά θα είναι καλύτερα;Και τότε τι ohm αξία;

Σας ευχαριστώ και πάλι!

63 ή 80

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back