Βοήθεια για την πτώση τάσης!

Υπάρχει κάποια διαθέσιμη λύση υπάρχει; για παράδειγμα κλωβός Faraday; μπορούμε να διατηρήσουμε τα κυκλώματα μας σε ένα κλουβί για να επιβιώσουν από την τήξη και κάποιο ενδιαφέρον πράγμα σαν αυτό;! :-D Ευχαριστώ

χα χα χα weve πήρε ίδια θαύματα ... Θεωρητικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποφευχθεί η τήξη. Κλουβί το Farad δεν μπορεί να λειτουργεί - έστω και παθητικά το EMP ταξιδεύει στο 90% του Lightspeed, για πολλούς λόγους μπορεί να διαπεράσει το προστατευτικό πεδίο του κλουβιού. (EMP) έχει μέγιστη P για την 1-5nS και μια συνολική διάρκεια της 200nS WICH μεταξύ των πρώτων 5nS να 50ns της στο 50% του P max. Εάν μπορείτε να κάνετε ένα μηχανισμό επιβίωσης ενεργά και όχι παθητική για εκείνη την εποχή θα έχεις την απάντηση. Ωστόσο, είπα ότι αυτό είναι εφικτό μόνο στη θεωρία, "cuz της λίγο δύσκολο για κάποιον να σας δανείσει ένα ψήσετε στο φούρνο μικροκυμμάτων για να κάνει το τεστ :)

Τι θα λέγατε για ένα δωμάτιο που κατασκευάστηκε με χάλυβα (εντελώς χάλυβα). Νομίζω ότι έτσι θα υπάρξει βραχυκύκλωμα για ΕΜΠ, έτσι δεν είναι; Και τι εννοείτε με ενεργό τρόπο; πρόκειται να σημάνει ότι θα σας μεταδώσει ένα ισχυρό κατατεθεί; : Idea: [color = "Αργυρό"] ​​[size = 1] ---------- Δημοσίευση προστίθεται στο 4:54 ---------- Προηγούμενη θέση ήταν στο 4:54 - -------- [/SIZE] [/color] Με τον τρόπο, πώς μπορούμε να κάνουμε μια EMP; είναι κάθε απλός τρόπος για να δοκιμάσετε εκεί;

ακόμα κι αν κάνετε ένα κύβο αίθουσα 100 εκατοστά πάχος μολύβδου-βολφραμίου γείωση για 100μετρα με 30 εκατοστά παχύ καλώδιο χαλκού, ο παλμός θα διεισδύσει. Από τη φύση του EMP τόσο ισχυρό συν τα colisions που κάνει στον αέρα θα καταστρέψουν τα κυκλώματα και πάλι. Αν θα μπορούσατε να σταματήσετε το χρόνο, και να αναλύσει παλμό στο χώρο, θα δείτε ένα χάος. EMP δεν είναι τα κύματα FM, όπως η αόρατη της κεραυνοβολεί με τυχαία πρότυπα, έτσι ώστε η μετάδοση από την αρνητική δύναμη δεν θα κάνει. Πώς θα μπορούσατε να βρείτε το σωστό μοτίβο για 200nS; φοβάσαι για Nuke πόλεμο;

[Παράθεση] φοβάστε για nuke πόλεμο; [/quote] Φυσικά όχι, γιατί ο πυρηνικός πόλεμος δεν μπορεί να συμβεί ξανά. και δεν νομίζω ότι τα πράγματα όπως αυτό, έχει οποιοδήποτε όφελος σε αυτόν τον αιώνα. φαίνεται μόνο ενδιαφέρον να μάθουμε γι 'αυτό. δεν είναι κάθε απλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια απλή ΕΜΠ, διαθέσιμη; Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

υπάρχουν τρόποι να αναπαράγουν EMP (στη θεωρία), αλλά θα χρειαστεί πολλά Πυκνωτές για μια καλή απαλλαγή! Ήμουν σε αυτό το έργο για 2-3 μήνες, 10 ή περισσότερα χρόνια πριν, η ιδέα νομίζω, ήταν να κάνει κάτι σαν το μετατροπέα 12-220 κατά! (Ήταν πιο περίπλοκη, ωστόσο) Χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι του Super Υψηλής Ισχύος ρωσικά χαμηλή συχνότητα πομπός Βαλβίδες, μερικά καλύμματα του 1F πολύ παχύ σημείο του χαλκού για συνδέσεις σημείου προς σημείο, μερικά πραγματικά μεγάλα πηνία ..

Προφανώς αυτό είναι αδύνατο, έτσι δεν είναι; θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε το έργο σας (άμυνα κατά EMP); Γιατί ένας μετατροπέας;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back