Βοήθεια για την πτώση τάσης!

T

thebadtall

Guest
Γεια σας, Ive όντας εργάζονται για μια μπαταρία 12V προενισχυτής 12au7 σχέδιο σωλήνα, WICH έληξε αρκετά καλή. Τώρα έχω βρει ένα νέο έργο για να εργαστεί, θα πρέπει WICH 300V dc για να τροφοδοτήσει την 12au7 πλάκα. Ι dont έχει το μετασχηματιστή, αλλά σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα σωλήνα φθορισμού μετασχηματιστή Άσκιο 430v AC. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν ξέρω πώς να μειώσουν την τάση να 300V. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ZENNER ή θα φυσήξει; Οποιεσδήποτε προτάσεις παρακαλώ; Ευχαριστώ.

Αγαπητοί thebadtall Γεια Ποια είναι η κύρια τάση που θέλετε να μειώσετε; 430 βολτ; αν ναι, αυτό εξαρτάται από το πόσο ρεύμα χρειάζεστε. αν είναι χαμηλή, μια δίοδο zener και μια σειρά αντίσταση μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Ευχές Goldsmith

ο μετασχηματιστής είναι 220v 430v σε περίπου 70watt Το P max του 12au7 σωλήνα είναι μικρότερη από 5watt Μόνο ένα ZENNER μπορεί να κάνει τη δουλειά, ή πρέπει να βάλω σε σειρά ZENNER; Έχω δοκιμάσει σε προσομοιωτή και να μην πέσει σε λιγότερο από 350v

Ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε τις τάσεις που θέλετε είναι να χρησιμοποιήσετε δύο μετασχηματιστές ρεύματος 12V back-to-back. Τα πρώτα βήματα τα ρεύματος (230V) μέχρι 12V, και η δεύτερη η 12V βήματα πίσω μέχρι 230V. Όταν διορθωθεί η 230V RMS, πρέπει να πάρετε λίγο πάνω από 300V DC. Η τάση μπορεί επιπλέον να πέσει με μια προσφορά RC εξομάλυνση δίκτυο, το οποίο ίσως ήθελε ούτως ή άλλως. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 12V από το μέσο των μετασχηματιστών για τις θερμάστρες. [OT] Εντάξει, είμαι περίεργος. Σε προηγούμενες κύκλωμα σας, είχατε τη λειτουργία των 12AU7 μόνο με 12V (ή λιγότερο) στην πλάκα; Αυτό είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο. [/OT] edit: Ρίχνοντας το επιπλέον τάσης με Zener είναι μια κακή ιδέα, δεδομένου ότι δεν μειώνει κυματισμός. Είναι καλύτερα να πέσει με μια αντίσταση, που ακολουθείται από έναν πυκνωτή προς τη γη. Ακόμα καλύτερα θα ήταν ένα ρυθμιστή τάσης.

Γεια σας και πάλι Αν θέλετε 5 watt, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιες διόδους zener παράλληλα. ή υψηλότερη zeners ισχύς (που είναι λίγο ακριβό, ως εκ τούτου, τότε θα πρέπει να να χρησιμοποιήσει κάποια από αυτά παράλληλα). Καλή τύχη Goldsmith

[Quote = thebadtall? 1081177]. ... Σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα σωλήνα φθορισμού μετασχηματιστή Άσκιο 430v AC [/quote] Αυτό είναι 430V RMS; Αν ναι, θα πάρετε περίπου 600V DC μετά από διόρθωση. Αυτό είναι πολύ υψηλή, διπλάσιο από εκείνο που χρειάζεστε.

Γεια σας και πάλι, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια! Πρώτα
Εντάξει, είμαι περίεργος. Σε προηγούμενες κύκλωμα σας, είχατε τη λειτουργία των 12AU7 μόνο με 12V (ή λιγότερο) στην πλάκα; Αυτό είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο.
Ο προενισχυτής έπαιξε πολύ ωραία και ζεστή, με πολύ χαμηλό κέρδος όμως, δύναμη από 12V μπαταρία LiPo (από κάποια Ε / Γ έργα ive γίνει πριν) Θα χρησιμοποιηθεί ένας ρυθμιστής επίσης να αυξήσει το κέρδος (IRF510 και LM317) (εάν im δεν είναι λάθος) που μπορώ να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες, αν θέλετε.
3ος Ο μετασχηματιστής είναι 430Vac rms ναι

Ναι, μόνο οι απλοί μετασχηματιστές ρεύματος, συνδέεται όπως στο pic παρακάτω.
Ο προενισχυτής έπαιξε πολύ ωραία και ζεστή ..... Μπορώ να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες, αν θέλετε.
Ευχαριστώ, μια φωτογραφία και ένα διάγραμμα του κυκλώματος θα ήταν ωραίο. [Color = "Αργυρό"] ​​[size = 1] ---------- Δημοσίευση προστίθεται στο 13:01 ------ ---- Προηγούμενη θέση ήταν στις 12:59 ---------- [/SIZE]

Εδώ είναι το και η σχηματική
m8zat3.jpg
Σχετικά με την πλάτη με πλάτη μετασχηματιστή .. χάρη, κατάλαβα!

Ουάου, ενδιαφέρον! Αν σας ενδιαφέρει βαλβίδα εξοπλισμό ήχου, που θα θέλατε να συμμετάσχετε [URL = "http://www.diyaudio.com/"] http://www.diyaudio.com/ [/URL]. Είναι ένα ωραίο φόρουμ με πολύ ενθουσιασμό και τις γνώσεις των ανθρώπων, και ένα ενεργό τμήμα σωλήνα.

Αγαπητοί godfreyl Γεια αναρωτιόμουν ότι αυτές οι σωλήνες είναι ακόμα διαθέσιμες; (Ξέρω για ορισμένες εφαρμογές, όπως η RF συστήματα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμες.) Είναι εκείνες, που διατίθεται, πραγματικά; Σας ευχαριστούμε Goldsmith

Γεια Goldsmith Ναι! Μερικοί κοινοί τύποι είναι εύκολα διαθέσιμα ακόμη και εδώ στη Νότια Αφρική. Σε χώρες όπως η ΗΠΑ τύπους πολλοί περισσότεροι είναι διαθέσιμοι. Δεν είναι μόνο που χρησιμοποιούνται από τους χομπίστες? Μερικοί ενισχυτές κιθάρας και ακριβό εξοπλισμό HiFi χρήση τους εξακολουθεί να είναι υπερβολικά. Χαιρετισμούς - Godfrey

αν υπάρχουν, σωλήνες είναι ακριβά. Ive ορυχείο αγόρασε στο eBay (που χρησιμοποιείται) ως πολύ σωλήνα 10 αρκετά φθηνά. Ωστόσο, οι σωλήνες οι μισοί εξαντληθεί, αλλά το άλλο μισό κάνει τη δουλειά πολύ!

Αγαπητοί godfreyl Σας ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση σας. σκέφτηκα, δεν είναι διαθέσιμες, και τώρα είμαι σίγουρος ότι θα είναι διαθέσιμα. αλλά πώς μπορώ να μάθω γι 'αυτούς, για παράδειγμα ξέρω, πώς να σχεδιάσει έναν ενισχυτή με τρανζίστορ, καθώς και. αλλά πώς μπορώ να μάθω πώς να σχεδιάσει με τους σωλήνες; Ευχαριστώ και τις καλύτερες ευχές χρυσοχόος [color = "Αργυρό"] ​​[size = 1] ---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 19:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν 19:52 ---------- [/SIZE] [/color] Και Αγαπητοί thebadtall Σας ευχαριστούμε για τη διευκρίνιση σας πάρα πολύ. Φιλικά Goldsmith

Πιστεύω ότι τα βιβλία Morgan Jones "ενισχυτές με λυχνίες" και "ενισχυτές με λυχνίες Κτίριο" είναι πολύ καλή. Δεν έχω ούτε, αλλά έχουν ακούσει πολλές φορές τους συνιστάται και εξήρε.

Προσωπικά έχω σχεδιάσει ενισχυτές με λυχνίες, σύμφωνα με το δελτίο σωλήνα, έχοντας κατά νου ότι κάνω κατηγορίας Α ενισχυτή: D

Σας ευχαριστώ για τα καλά τις προτάσεις σας. Παρεμπιπτόντως, ακούω ότι όταν EMP (ηλεκτρομαγνητικών παλμών) που χρησιμοποιούνται, ακόμα σωλήνες μπορεί να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα. ότι είναι σωστή; αν ναι, γιατί; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Με εκτίμηση Goldsmith

ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς, στη θεωρία, σορτς, το διοξείδιο του πυριτίου κύκλωμα του τρανζίστορ, ημιαγωγούς κλπ. Από σωλήνες δεν γίνονται από πυρίτιο, αλλά από μέταλλο - κράματα κ.α. - που έχουν ανοσία στην ΕΜΕΣ. Εάν το κύκλωμα δεν περιέχει τρανζίστορ θα επιβιώσει. Ωστόσο, τα πάντα nowdays έχει τουλάχιστον 1 τρανζίστορ. Για παράδειγμα, όλα τα τροφοδοτικά που αλλάζουν προμηθευτή, ενώ παλιά τροφοδοτικά είναι απλώς ένα βαρύ μετασχηματιστή .. Παλιά κυκλώματα θα επιβιώσουν! (Αυτή τη στιγμή im συναρμολόγηση ενός σωλήνα transistorless κύκλωμα!)

Αγαπητοί thebadtall Σας ευχαριστώ πολύ για την περιγραφή σας. αλλά το πώς μια διασταύρωση του πυριτίου θα καταστρέψει με μια ισχυρή μαγνητική ροή; Φιλικά Goldsmith

Κατά τη διάρκεια μιας πυρηνικής έκρηξης - EMP υψηλές τάσεις εμφανίζονται, Αν θυμάμαι σωστά, τα ηλεκτρόνια που ταξιδεύουν έχουν κατά μέσο όρο ένταση στη στρατόσφαιρα των περίπου 50 αμπέρ ανά τετραγωνικό μέτρο, WICH κίνηση προς το κέντρο βαρύτητας (γείωση), καθώς και σύντομες, τιδήποτε βρει cirtcuiting στο δρόμο τους. Έτσι, ένα καλό στερεό κύκλωμα βαλβίδας θα επιζήσουν (θα επιβιώσει επειδή η πλακέτα θα είναι 20x20cm, έτσι ώστε αν 1sqm = 50Α, 20sqcm θα είναι λιγότερο από 1/4 μέχρι 13 περίπου. Τώρα, 13 για το μικρότερο μέρος του κυκλώματος θα είναι πάρα πολύ, αλλά μην ξεχνάμε τα παλιά μεγάλη ανοχή κυκλώματα που χρησιμοποιούνται για να έχουμε!> μερικές φορές 20%), ενώ ο φορητός υπολογιστής θα τηγανίζουμε και να λιώσει! (LOL! Φανταστείτε 10A μέσω της CPU!)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back