Βήμα-βήμα τη διαδικασία σχεδιασμού PCB (και το λογισμικό που απαιτείται)

Γεια σου φίλο, έχω ένα λογισμικό το οποίο διδάσκει σε σας για να σχεδιάσουν μια πλακέτα. Αλλά είναι 869MB. Δεν θα μπορούσα να το ανεβάσω γιατί έχω μια αργή σύνδεση καθαρό. Επικοινωνήστε μαζί μου αν χρειάζεστε. Regards, Avinash.S.

@ Avi_e-Ανέβασε το βίντεο σε 8 - 10 MB μέρη για mihd.net ή flyupload

@ Avinash: λογισμικό το οποίο εξηγείται στο CD, όπως αετός, Orcad κλπ.

[Quote = avi_e-] Φίλο Γεια σου, έχω ένα λογισμικό το οποίο διδάσκει σε σας για να σχεδιάσουν μια πλακέτα. Αλλά είναι 869MB. Δεν θα μπορούσα να το ανεβάσω γιατί έχω μια αργή σύνδεση καθαρό. Επικοινωνήστε μαζί μου αν χρειάζεστε. Regards, Avinash.S. [/Quote] μπορείτε σας παρακαλώ να το μοιραστείτε; με οποιονδήποτε τρόπο;

Εδώ είναι ένα σύντομο εγχειρίδιο για OrCAD σχεδιασμό. Είναι μόνο 55 σελίδες, αλλά ξεκινά με σχηματική και τελειώνει με πλακέτα αρχεία διάταξη.

Έχω βρεθεί αετός είναι το καλύτερο ελεύθερο πρόγραμμα επεξεργασίας PCB, λόγω του αριθμού των χρηστών των βιβλιοθηκών που είναι εκεί έξω. Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε LBR και το όνομα μέρος για να βρείτε τα μέρη που έχουν κάνει άλλοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά. Eaglesoft έχει πολλά σεμινάρια και φόρουμ για να ακολουθήσουν μέσω των προϊόντων τους καθώς και βήμα-προς-τα βήματα για να σχηματικό, τη διάταξη, τη δρομολόγηση και την ολοκλήρωση του σκάφους. Υπάρχουν πολλά σπίτια του πλοίου το οποίο θα στηριχθεί σκάφους σας για σας. Αν είναι ένα μικρό έργο, μπορείτε να πάρετε έναν πίνακα που για περίπου 50 δολάρια. Αναχώρηση pcbExpress - I've τους έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν. Καλή τύχη!

ORCAD είναι το καλύτερο λογισμικό (έχει ωραίο βοήθεια)

Γεια "truebs" Φυσικά Eagle και Orcad είναι πιο usses κύκλωμα σχεδιασμού λογισμικού, αλλά CircuitMaker είναι αρκετά εύκολο. αυτός ο σύνδεσμος μπορεί να είναι φροντιστήριο στο σχεδιασμό CircuitMaker 5 [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back