Βήμα-βήμα τη διαδικασία σχεδιασμού PCB (και το λογισμικό που απαιτείται)

T

truebs

Guest
Γεια σας φίλοι, Είμαι νέος στο σχεδιασμό PCB, μπορείτε να μου πείτε τη βήμα προς βήμα διαδικασία για να κάνει κύκλωμα μου για τα PCB. ; Επίσης, παρακαλώ απαντήστε μου ακόλουθες συσκευές: - 1.που είναι τα εργαλεία λογισμικού που μπορώ να χρησιμοποιήσω και πώς; 2. Τύποι των PCB και πώς να αποφασίσει ποια να χρησιμοποιήσει PCB; Ευχαριστώ!

1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Eagle PCB και Σχηματική λογισμικό Σχεδιασμός - σχεδόν χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των χρηστών εδώ. 2. Εξαρτάται στην περιοχή σας, όπως έχετε πει την Ασία, υπάρχουν πολλές χώρες στην Ασία :). Είμαι με τη χρήση προ-ευαισθητοποιημένων PCB για σχεδιαγράμματα μου. Είμαι πάρα πολύ στην Ασία.

Θα πρέπει να καταλάβουμε αν πρόκειται να φτιάξετε το δικό της PCB σας, ή να πάρετε ένα σπίτι συμβούλιο για να το κάνει. Οι πιθανότητες είναι, είτε τον τρόπο, θα χρησιμοποιείτε για τα PCB FR4 σας. Υπάρχουν δωρεάν εργαλεία γύρω, να αναζητήσετε τους. Ωστόσο, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ΙΜΟ είναι να αρχίσει ο σχεδιασμός για τον εαυτό σας, και μάθετε καθώς πηγαίνετε. Φτιάξτε το δικό σας συμβούλια, ώστε να μην χάνετε τόνους πάρει κάποιος άλλος να το κάνει.

Διαδικασία: Σχηματική αναπαράσταση -> netlist Εξαγωγή -> PCB Μέρος Τόπος -> PCB Routing -> Εξαγωγή Gilbert αρχείο. Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι να χρησιμοποιούν υπέρ OrCAD για SCH DWG. PowerPCB / Protel για τη διάταξη PCB. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 4 λεπτά: [/color] [/size] Η "*" σημάδι σημαίνει «r». Το λογισμικό είναι δημοφιλής σε χρήση στην ηπειρωτική Κίνα. Το υλικό δεν νομίζω ότι είναι πραγματικά σημαντικό για γενική χρήση.

για αρχάριους εγώ προτιμώ "σχεδιαστής ALTIUM" και μετά βελτιώσεων που μπορείτε να στραφούν σε πιο υψηλό επίπεδο λογισμικά, όπως η «μαξιλάρια μέντορα" ή "αυξομείωσης" είναι επιτυχής

Γεια σου, κάθε λογισμικό έχει τα δικά της πλεονεκτήματα. Μερικές φορές εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε whichone πρώτα. Για να επιλέξετε τον τύπο των PCB, θα καθορίζεται κυρίως από το προϊόν που αναπτύχθηκε.

Γεια truebs, έχω επίσης χρησιμοποιούνται για Orcad sch και για διάταξης. Όπως αναφέρθηκε και από άλλους λογισμικού έχουν Προνόμια και μειονεκτήματα. Πολλοί άνθρωποι σαν Protel, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το χρησιμοποιούν πολύ. Orcad διάταξη έχει τα προβλήματά της, αλλά όλο το λογισμικό κάνει. Ποια ποτέ επιλέγετε ξεκινήσετε με κάτι μικρό. Ίσως τέσσερα συστατικά στοιχεία στον πίνακα. Μην άλμα σε μια διάταξη CPU - θα τρελαθώ. Όσο για το υλικό που εξαρτάται από το τι είναι το κύκλωμα. Υψηλής ταχύτητας ψηφιακή, αναλογική, υψηλού ρεύματος, υψηλή impeadance, υψηλής τάσης .... κλπ.. ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και ανησυχίες. Υπάρχουν πολλά βιβλία σχετικά με το θέμα και μερικές αναρτώνται σε αυτό το φόρουμ. Όταν έχετε κάποια συγκεκριμένη ερώτηση μετά ξανά και πολλοί άνθρωποι θα βοηθήσει. dfullmer

Χρησιμοποιώ easypc για σχεδιασμό PCB μου. Το λογισμικό δεν είναι τέλειο, αλλά είναι μάλλον διαισθητική στη χρήση και δεν είναι ακριβό επίσης. Γιατί δεν κάνετε το διοικητικό συμβούλιο από το μηδέν; Θα μάθετε πολλά σχετικά με τη λήψη PCB. Μόλις καταλάβετε τι κάνετε, θα ξέρετε τι θέλετε. Βήμα προς βήμα PCB κάνοντας τον οδηγό για την αναφορά σας. http://www.siongboon.com/projects/2005-09-07_home_pcb_fabrication/ Με φιλικούς χαιρετισμούς, Siong Boon

kicad είναι ευγνώμων λογισμικό, δωρεάν και ανοικτού κώδικα. έκανα όλες τις ηλεκτρονικές κάρτες μου με αυτό.

Νομίζω ότι το καλύτερο λογισμικό 2 OrCAD και Protel Altium Altium θελήσει έναν καλό υπολογιστή με καλή μνήμη, όχι σαν Orcad ... Προσπάθησα με τα δύο, αλλά προτιμώ Orcad, δεν έχουν βιβλιοθήκες, όπως Altium. αλλά τα στοιχεία είναι εύκολο να δημιουργηθούν, ή να χρησιμοποιήσετε το ICA, Διαδίκτυο Asistance συνιστώσα, για την εξεύρεση συστατικά ... Μπορείτε να κατεβάσετε ένα demo, και δοκιμάστε αυτό, εκεί μπορείτε να βρείτε στο μενού Βοήθεια, πώς να το χρησιμοποιούν, σε πολύ λίγα βήματα ... Χοσέ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ORCAD διάταξης, είναι εύκολο να μάθουν και να ισχύει επίσης για

Γεια σου, για μένα Orcad και Altium DXP είναι το καλύτερο.

γεια φίλοι iam χρήση OrCAD 9,1 για σχηματική και σχεδιαγράμματα, το πρόβλημά μου είναι IAM μπορεί να βρει ίχνος για PIC18LF8722 80 ακίδων Microcontrollerscan οποιοσδήποτε φορέας που να με βοηθήσει σχετικά με αυτό

Γεια σου, έχω χρησιμοποιήσει Κριός (Πρωτέας) και επίσης protel.1994 έκδοση Protel. Έχω σχεδιάσει βασικά διοικητικά συμβούλια για συχνότητες μικροκυμάτων στο Protel και αν πρωτόγονη σε σύγκριση με τους ομοίους του αετού και ο Κριός, αλλά είναι αρκετά καλό για μένα να σχεδιάσει εμπορικά προϊόντα.

λογισμικό :1-protell 99se ή protell DXP (2004) πιο ισχυρό μαλακό 2-Trax maker (μέρος της κατασκευής κυκλώματος) 3-oteus

Γεια σας, διαβάστε Παρακαλούμε το βιβλίο "Σύγχρονη οικογένειες Στοιχείο κυκλώματος και το σχεδιασμό μπλοκ" από Nihal Kularatna, η οποία μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας πλακέτα σχεδιασμού. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Regards, N.Muralidhara MSRS, CRL-BEL

[Quote = Jose Fausto] Νομίζω ότι το καλύτερο λογισμικό είναι 2 OrCAD και P * otel @ @ ltium ltium θελήσει έναν καλό υπολογιστή με καλή μνήμη, όχι σαν Orcad ... Προσπάθησα με τα δύο, αλλά προτιμώ Orcad, δεν έχουν βιβλιοθήκες, όπως ltium @. αλλά τα στοιχεία είναι εύκολο να δημιουργηθούν, ή να χρησιμοποιήσετε το ICA, Διαδίκτυο Asistance συνιστώσα, για την εξεύρεση συστατικά ... Μπορείτε να κατεβάσετε ένα demo, και δοκιμάστε αυτό, εκεί μπορείτε να βρείτε στο μενού Βοήθεια, πώς να το χρησιμοποιούν, σε πολύ λίγα βήματα ... Χοσέ [/quote] γεια .. είναι μια δοκιμαστική έκδοση του p * Otel εκεί; μπορώ Sak για μια τοποθεσία; σας ευχαριστώ

jose .. Νομίζω ότι θα παραβιάσει κάτι σε previos θέση σας ... καλοσύνη να μου στείλει ένα e-mail, αν μαζί σας ... (my_akachan@yahoo.com.ph) χάρη

Γεια σου, νομίζω ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε OrCAD 15,7 Επίδειξη - δωρεάν και μπορείτε να το δοκιμάσετε. Για ορισμένες οδηγίες για το PCB σας κάνει να εξετάσουμε αυτό το θέμα: http://www.edaboard.com/download.php?id=141974

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back