Άναψε ένα μονόκλινα οδήγησε από μια μήτρα 8x8 ηγεσία

[Παράθεση] ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί μπορεί να δημοσιεύσετε μια λύση. Προσπαθώ να μάθω, αλλά είναι δύσκολο χωρίς παράδειγμα. [/Quote] Το διάλυμα είναι έτοιμο, και ο καθένας μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνετε μόνοι σας, μπορείτε να μάθετε, σας αναζήτησης και, εμείς απλά σας καθοδηγήσουν. Η απόκτηση εμπειρίας είναι από τον εαυτό σας κάνοντας τα έργα, δεν μαθαίνουν από τα λάθη σας, αλλά αντιγράφοντας έτοιμες λύσεις. Ο κωδικός που σας έδωσα είναι μόνο ένα δείγμα για να ξέρει πώς να κινηθεί LED και όχι ο πλήρης κώδικας για την απαίτηση σας.

seadolphine2000 - Αν διαβάσετε πρώτη θέση μου θα δείτε εγώ δεν ικετεύω για ένα πλήρες έργο. Το μόνο που ζητώ ήταν ένα κομμάτι του κώδικα ΕΡΓΑΣΙΑΣ να δουν και να καταλάβουν τι συνέβη. Αν αυτό είναι πάρα πολύ για σας ... jumper2high - αν θυμάμαι δεν είχα στείλει ένα PM ζητώντας βοήθεια. Μπορείτε να στείλετε μου ένα PM προσπαθούν να κάνουν κάποια χρήματα από τη διδασκαλία μου μερικά tehniques. Έτσι, δεν μ 'έβαλαν στη γωνία. Αυτό είναι ένα χόμπι και προσπαθώ να μάθω. Θεωρεί ότι ο Γκάμπι

Gabi, αν ήθελαν να μάθουν που θα έχουν βρει τη λύση από τώρα. Βρήκα πολλά παραδείγματα του πίνακα έργων LED αναζητήσεων στο Google από αυτό. Θέλετε κάποιον να κάνει το έργο σας, προφανώς, και εγώ προσωπικά δεν θέλω να το κάνω αυτό δωρεάν. ;) Εκτιμώ δικό μου χρόνο λίγο περισσότερο από αυτό.

Δεν ζήτησα κάτι το ιδιαίτερο που θα έκανε. Σας ζητώ μόνο για απόσπασμα κώδικα για να δείτε πώς γίνεται. Δεν έχω ένα σχέδιο. Δε με νοιάζει για το χρόνο σας δεδομένου ότι δεν σας ζητήσει να κάνετε κάτι για μένα. Δεν θα πληρώσετε εσείς ή κάποιος άλλος κάποια χρήματα για αυτό. Εάν δεν θέλετε να με βοηθήσει αυτό είναι ωραία, αλλά να σταματήσει συγκαταβατικά μου. Προσέξτε

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back