Zigbee ή CC2500?

• Thread starter Jigar 4 Electronics
  • Start date
J

Jigar 4 Electronics

Guest
Γεια σας φίλοι, η απαίτηση μου είναι ένα ασύρματο κανάλι (για μετάδοση δεδομένων) της σειράς σχεδόν 800μ. σε ευθεία γραμμή. Έχω δύο επιλογές: πρώτη είναι Xbee - Pro: 2ο είναι CC2500 (Μοντέλο 3403): Στην επιλογή αυτή έχω δύο εντελώς διαφορετικές πηγές για να αγοράσει το προϊόν 1) Από (Sunrom Τεχνολογίες) Rs. 1850 / - 2) Από Vega Robokit (χωρίς κεραία): Rs. 800 / -: Είμαι, λοιπόν, σύγχυση, τι υπάρχει που κάνει τη διαφορά των Rs.1050 / - για το ίδιο προϊόν. Μετά την προβολή του φύλλου της CC2500 από sunrom τεχνολογίες ( http://www.sunrom.com/files/3403-datasheet.pdf ) έρχομαι να γνωρίζουν ότι παρέχουν μια κεραία. Έτσι Que μου. είναι από πάνω από 3 επιλογή τι θα πρέπει να use.Which είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε για μένα? Παρακαλώ βοηθήστε. Μπορώ να αγοράσω CC2500 χωρίς κεραία (σε Rs.800 / -) για τη σειρά 800 (ελάχιστη). Παρακαλούμε να καθοδηγήσει σχετικά με όλες τις πτυχές? Εννοώ σχετικά με τη χρήση της μονάδας με ARM7. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Αγοράστε το CC2500 από Vega για Rs. 800. Η κεραία και η πλεξίδα δεν θα κοστίσει περισσότερο από Rs. 200 (2.4GHz 5dBi για κεραία πάπια καουτσούκ) + Rs. 100 (καλώδιο συναρμολόγησης (SMA (F) για να UFL / IPEX)) που απαιτείται για να μπορείτε να συνδέσετε την κεραία από την ενότητα σας. Μπορείτε να μου στείλει μήνυμα για αυτό και μπορούμε να σας υποστηρίξουμε με τις απαιτήσεις της κεραίας σας. (Lambdoid Ασύρματες Επικοινωνίες, Bangalore).

Χρησιμοποιώ Xbee PRO και πρέπει να περιγράψει ένα συγκεκριμένο πράγμα: Xbee PRO (868 MHz) chip επιτρέπει μόνο το 10% του μέσου χρόνου μετάδοσης. Αξιολογεί τις δικές χρόνου εκπομπής τους σε χρονικό διάστημα περίπου 20 λεπτά και αν για την εν λόγω περίοδο η συνολική μετάδοση υπερβαίνει το 10%, ακριβώς σκάσε και αυτό είναι όλο. Απαιτείται επανεκκίνηση. Η ισχύς είναι έως 25 dBm, αλλά το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται σε 0 dBm επίσης. Δουλεύω με τον τρόπο όπως η αίτηση (η οποία είναι μικρότερη) - και την απάντηση (η οποία είναι μεγαλύτερη). Και αν αυτή η κυκλική εναλλαγή είναι αρκετά συχνές, η απάντηση μονάδα κλείνει πάντα σε περίπου 20 λεπτά. Ι dont ξέρτε πώς περίπου 2,4 GHz Xbee ενότητες, μπορεί να είναι το ίδιο; Μπορεί να μην είναι; Αν αυτή η κατάσταση δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας δώσει περισσότερη προσοχή στην CC2500

[Quote = Mityan? 1122711] Xbee PRO (868 MHz) chip επιτρέπει μόνο το 10% του μέσου χρόνου μετάδοσης. Αξιολογεί τις δικές χρόνου εκπομπής τους σε χρονικό διάστημα περίπου 20 λεπτά και αν για την εν λόγω περίοδο η συνολική μετάδοση υπερβαίνει το 10%, ακριβώς σκάσε και αυτό είναι όλο. Απαιτείται επανεκκίνηση. [/Quote] Ευχαριστίες για τη διανομή του Mityan εμπειρία, αλλά δεν είχα πάρει την παραπάνω γραμμή. Μπορείτε σας παρακαλώ να επεξεργαστεί αυτό παρακαλώ;

Η συσκευή με την ενότητα Xbee παραλαμβάνει την αίτηση μέσω του ασύρματου καναλιού. Στη συνέχεια, μεταδίδει η απάντηση. Η μετάδοση των οριστική bytes δεδομένων απαιτεί χρόνο Τ, ms. Υπάρχει μια συνεχής δημοσκοπήσεις - Ν φορές μέσα σε 20 λεπτά. Αν Ν * Τ υπερβαίνει τα 2 λεπτά. (10%), οι συσκευές που σταματά ακριβώς απάντηση μέσω ασύρματων καναλιών. Για να συνεχίσετε τη μετάδοση θα πρέπει να καθορίσουν ένα επίπεδο για την καρφίτσα της ΤΥ ή να στείλετε την εντολή AT. Έχουμε ενεργοποιήσει μόνο το τροφοδοτικό. Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό των εκλογών τόσο πιο γρήγορα θα σκάσε. Και δεν συνδέεται με TX δύναμη, θέρμανση κάτι άλλο.

Νομίζω ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CC2500 με [color = "# FF0000"] 9dBi [/color] 2.4GHz Antenna πάπια καουτσούκ [color = "# FF0000"] και στις δύο πλευρές [/color] των πομποδεκτών για καλό αποτέλεσμα επικοινωνία. Ή μπορείτε να κάνετε κεραία onw σας όσο αυτό. http://www.digdice.com/24ghz-yagi-antenna-for-wifi-using-single-sided-pcb-board/~~V

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back