XWindows θύρα προγραμματισμού;!;

A

Anno

Guest
Για να εξηγήσει το θέμα λίγο καλύτερα. Θέλω να γράψω ένα πρόγραμμα που θα γράψει οθόνη και 6000 θύρα (θύρα Xserver) ή να πάρετε X-εφαρμογές να τρέχουν από το πρόγραμμά μου. Δεν θέλω να προγραμματίζουν νέες εφαρμογές, θέλω να τρέχει υπάρχοντα appplications, πρώην κλπ. XClock Θα greatfull για οποιαδήποτε βοήθεια και θα μπορούσαν ακόμη και προσπαθούν να δώσουν μια ψηφιακή μπύρα για οποιαδήποτε βοήθεια.

Πρέπει να έχετε ένα διακομιστή X εκτελείται στον τοπικό υπολογιστή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τις εφαρμογές από τον απομακρυσμένο υπολογιστή. Έτσι, ξεκινήστε διακομιστή X σας, αν δεν του έχει ήδη σε λειτουργία. Βρείτε το όνομα ή τη διεύθυνση IP του τοπικού υπολογιστή, ο διακομιστής X τρέχει. (Για παράδειγμα "θέση εργασίας"). Συνδεθείτε στον απομακρυσμένο υπολογιστή σας και να κάνετε: $ export DISPLAY = workstation: 0 αν χρησιμοποιείτε sh ή Bash ως το κέλυφος. Βεβαιωθείτε ότι η διαδρομή σημεία με τις εφαρμογές X Και ακριβώς κάνει: $ xclock & Βεβαιωθείτε ότι έχει εγκρίνει την αίτηση x για να συνδεθείτε στο διακομιστή X σας.

ΜΣΙ ... hehe .. συγγνώμη. στην πραγματικότητα ίσως εγώ δεν εξήγησε ... θέλω να προγραμματίσετε σε C + + ή οποιοδήποτε ISO-C. Ξέρω πώς να καλούν απομακρυσμένες x-εφαρμογές μέσω ssh κλπ. Έτσι, το πρόβλημα είναι στην πραγματικότητα η προώθηση των θυρών σε C

Θα πρέπει πιθανώς να κοιτάζω προς τα πάνω με τη χρήση του SSL βιβλιοθήκες.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back