XST prob

N

no_mad

Guest
Γεια σου, Αυτή τη στιγμή είμαι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα κατά τη σύνθεση σε Xilinx XST. Το πρόβλημα είναι η σχεδίαση μου έχει 2 ρολόγια, κύριο ρολόι (CLK) και SCK. Είμαι χρησιμοποιώντας Spartan-IIE συμβούλιο Xilinx της ανάπτυξης για την επαλήθευση του σχεδιασμού μου. Ως εκ τούτου, θα ανατεθεί CLK να εσωτερικού ρολογιού και SCK διατεθεί για το χρήστη I / O pin. Αλλά όταν το χαρτογραφηθεί, μου δίνει αυτό το σφάλμα. ΣΦΑΛΜΑ: MapLib: 93 - Παράνομη LOC στο iPad σύμβολο "SCK" ή BUFGP σύμβολο "sck_BUFGP« Κάθε Thanx προτάσεις εκ των προτέρων-no_mad

Είστε ένα στιγμιότυπο BUFGP, ή είναι XST δημιουργώντας ένα BUFGP; Εάν το στοιχείο αυτό είναι που παράγεται από XST, τότε θα πρέπει να παρακάμψετε αυτή. BUFGPs μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με εισόδους GCK. Ένας τρόπος για να παρακάμψετε αυτό είναι να υπόσταση σε ένα IBUF-BUFG ζευγάρι.

Μια BUFGP δημιουργήθηκε από XST. Ποιο αρχείο που χρειάζεται να παρακάμψετε αυτή τη BUFGP; Έχει μεταφράσει το αρχείο ή σύνθεση αρχείο ή και τα δύο; Τέλος πάντων, Thanx για ur απάντηση και θα προσπαθήσω αυτή τη μέθοδο. -No_mad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back