Xilinx CPLD XC2C256 πρόβλημα Επαναφορά

P

priestnot

Guest
Έχω μια X2C256 και βρίσκω ότι δεν επαναφέρει σε ισχύ μέχρι και ... Στο leat τις οδηγίες: εκχωρήσετε slv_in9 [0] = A10? Εκχωρήσετε slv_in10 [0] = A8? Και η UCF είναι: ΝΕΤ "A8" LOC = "40"? ΝΕΤ "A10" LOC = "34"? Το θέμα είναι, όταν I δύναμη επάνω δεν κάνει την εκχώρηση, αλλά στη συνέχεια κάνω ένα reset και λειτουργεί ... Υπάρχει κάποιο είδος της επαναφοράς ρυθμίσεων που είμαι λείπει εκεί;

hi priestnot, είμαι πρόκειται να χρησιμοποιήσετε XC2C256. Παρακαλώ ενημερώστε με το max. ρεύμα για VCCIO 3.3V για αυτή τη σειρά. Ποια είναι η τρέχουσα regualtor που χρησιμοποιούνται για 3.3V; χάρη, V. Prakash

Προσπάθησα να βρείτε ότι πληροφορίες στο φύλλο δεδομένων, αλλά θα μπορούσα έτσι δεν μπορώ πραγματικά να σας βοηθήσει: (Όσο για το ρυθμιστή i χρησιμοποίησε ένα διοικητικό συμβούλιο ανάπτυξης, ώστε για άλλη μια φορά δεν μπορώ να σας βοηθήσω ... Sorry: (

όπου δεν slv_in [0] και slv_in [0] προέρχονται από; Όταν έρχεται από μια έξοδο του macrocell, θα μπορούσε να χρειαστεί ένα reset.

γεια priestnot, Μπορείτε να μου πείτε τον αριθμό μέρος για την 3.3V regualtor που χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη του σκάφους χρησιμοποιώντας το σχηματικό; χάρη, V. Prakash

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back