Xilinx παράλληλη ταχύτητας καλωδίου

B

buenos

Guest
γεια

πώς να ρυθμίσετε την ταχύτητα καλώδιο με την παράλληλη Xilinx καλώδια ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ;
Εγκατέστησα ένα νέο ΕΙΣΑΙ και χρησιμοποιεί πιο γρήγορα κατεβάζω ταχύτητα, από την παλαιότερη έκδοση, έτσι τώρα παράλληλη θύρα μου αποτυγχάνει πάντα κατά τη διάρκεια της λήψης.Έχω αλλάξει από ΕΙΣΑΙ 7,1 με 8,2.
παγώνει, μα εγώ λεπτός ια του, διότι η παράλληλη θύρα.

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον δύο παράλληλες επιλογές καλώδιο.Το πιο πιθανό θέλετε να χρησιμοποιήσετε παράλληλο καλώδιο "III" δεν "IV".Με συνημμένο το καλώδιο, μπορεί να σας αναγνωριστικό το τσιπ;Αν ναι, τότε το λιμένα είναι σωστή.
ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ έχει ένα άσχημο χαρακτηριστικό του κλειδώματος μέχρι το λιμάνι, αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε με το τσιπ δεν το διοικητικό συμβούλιο στόχος powered up.Μόλις το λιμάνι είναι κλειδωμένο, το μόνο ανάκτηση είναι να βγείτε από το εργαλείο ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ και επανεκκινήστε.Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, έχω σανίδες από mfg υπηρεσία μας ότι η Techs αξίωση δεν θα προγράμματος.Οι περισσότερες εργασίες για μένα μετά από ένα καθαρό κύκλο εξουσία.
Δοκιμάστε τα εξής:
1.ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Έναρξη και επιβεβαιώστε ότι η επιλογή σας είναι καλώδιο Παράλληλη καλώδιο "III".
2.ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Έξοδος.
3.Συνδέσετε το καλώδιο JTAG και ισχύος μέχρι του σκάφους σας.
4.ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Ξεκινήστε ID και το τσιπ.Αν ID περνάει, να συνεχίσει τον προγραμματισμό.Εάν ID αποτύχει, επιστρέψτε στο βήμα 2.

----- Steve

Μπορώ ID της αλυσίδας-τσιπ.
μόλις έκανα μια κωδικός looping των 10000, αλλά μετά το 876, το saaid: ERROR.Πιστεύω λοιπόν ότι η παράλληλη θύρα είναι λάθος, ή απλά δεν είναι αρκετά γρήγορη.Προστίθενται μετά από 3 λεπτά:αυτό το shit παγώνει πάντα κατά τη διάρκεια του προγραμματισμού.i setted μέχρι τη συχνότητα, αλλά ακόμη.thte wasn't γραμμή προόδου πιο αργή.

Τον τύπο του παράλληλου καλωδίου έχετε;Αν χρησιμοποιεί τα τρομερά συνδέσεις που φέρουν σύρμα, τότε μπορεί να υποφέρουν από κακή ακεραιότητα του σήματος για TCK, όπως λόγου-bounce ή ήχους.Είναι ένα κοινό πρόβλημα.Ίσως να είναι σε θέση να το διορθώσετε, προσθέτοντας μια αντίσταση σειράς (ίσως 100 με 300 ohms) προς το σύρμα TCK, ή ίσως και για τα τέσσερα καλώδια σήματος.Πριν από μερικά χρόνια, ότι κόλπο εργάστηκε για μένα με Xilinx παράλληλο καλώδιο III.

Δεν έχω βρει έναν τρόπο να αλλάξετε την ταχύτητα ενός Xilinx παράλληλο καλώδιο III.Η "setCableSpeed" παράμετρο παρτίδα φαίνεται ότι δεν έχουν αποτέλεσμα.Ωστόσο, εάν το πρόβλημα είναι η ακεραιότητα του σήματος, αλλάζει τότε η ταχύτητα καλώδιο πιθανότατα δεν θα βοηθήσουν πολύ.

Έχω παράλληλο καλώδιο -4.
της 2m καιρό.
όταν πήρα το μήνυμα λάθους, είπε ότι σφάλμα ανάγνωσης παράλληλη θύρα.

Για να αλλάξετε την Παράλληλη ταχύτητα IV καλώδιο στο iMPACT, κάντε κλικ στο μενού "Έξοδος" στη συνέχεια "Cable Setup".Είμαι χρησιμοποιώντας ΕΙΣΑΙ 9,1, δικός σας είναι πιθανόν παρόμοιες.

Από το παράλληλο καλώδιο IV του FPGA του σκάφους σας, που σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο 15 εκατοστά κορδέλα, ή μεμονωμένα φέρουν σύρματα;

Να είστε βέβαιος M0 FPGA για σας-M1-M2 Οι καρφίτσες που για JTAG.Διαμόρφωση λειτουργεί μερικές φορές με τη λειτουργία ακίδες που με διαφορετικό τρόπο, αλλά μερικές φορές είναι ακανόνιστη ή παραλείπει με περίεργο τρόπο.

Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, ρωτήστε Xilinx:
http://www.xilinx.com/support/clearexpress/websupport.htm

15 εκατοστά κορδέλα καλώδιο.

προγραμματισμό εργάστηκε την περασμένη εβδομάδα, μόνο μία φορά είχα το πρόβλημα.χθες, αυτό didnt δουλειά σε όλους, με τα πρόσφατα εγκατεστημένο ISE8.1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back