WireLoad Μοντέλα σε κάθε στάδιο της Φυσικής Design Flow

H

hb_cancer

Guest
Γεια σου,
Κατά τη διάρκεια της ροής PD (μάγμα), διαφορετικά μοντέλα φορτίου καλωδίων συνδέονται σε διαφορετικά στάδια όπως Constant, Manhattan, Τελική.Μπορείτε να μου επιτρέψτε μου να ξέρω που Wire Load Model συνδέεται σε κάθε στάδιο.

WireLoadModel Στάδιο

1.GLOBAL
2.IDEAL
3.MANHATTAN
4.ΤΕΛΙΚΟΕυχαριστώ!

hi hb_cancer,
Ποτέ δεν χρησιμοποιείται ροή μάγματος, αλλά εγώ είμαι wrking σε άλλα εργαλεία από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, wht δεν καταλαβαίνω είναι γιατί χρειάζονται wireload μοντέλα στο στάδιο diff,, είμαστε εν γένει χρήση σε σύνθεση, και συνηθισμένος αργότερα, μπορεί να u πιο εξεζητημένες ur ερώτηση

Hi raju3295,
Είχα αυτό το ερώτημα, διότι όταν κοιτάζω στο να εκθέσεις το χρόνο σε διαφορετικά στάδια του σχεδιασμού, όπως Timing Optimization (FixTime), Cell τοποθέτησης (FixCell) ή δρομολόγησης (FixWire) το "μοντέλο φορτίο σύρμα" σε αυτές τις εκθέσεις είναι διαφορετικά, αν και δεν διευκρινίζουν ρητά το οποίο μοντέλο να επιλέξουν για το εργαλείο.Μπορείτε να μου επιτρέψτε μου να ξέρω τι πρέπει να είναι το κατάλληλο μοντέλο φορτίο σύρμα για τα διάφορα στάδια της ροής (backend) ...Ευχαριστώ ...

Γεια Hb_cancer / Raju,

Ναι, PD εργαλεία χρησιμοποιεί διαφορετικά μοντέλα φορτίου καλωδίων σε διάφορα στάδια.Επειδή, κατά τις φάσεις υλοποίησης, όπως δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε υπογράψει-off εργαλεία για την εξαγωγή, λόγω του χρόνου εκτέλεσης (ή δεν μπορεί να απαιτεί ότι η ακρίβεια) και επίσης δεν θα έχουμε πλήρεις πληροφορίες δρομολόγησης.Έτσι φυσική εργαλεία σχεδιασμού χρησιμοποιεί διαφορετικά μοντέλα φορτίο σύρμα για να parasitics μοντέλο.

Τότε γιατί είναι διαφορετικά μοντέλα wireload σε διάφορα στάδια;
Καθώς προχωρούμε με τη ροή, ακόμη και πρέπει να έχουμε ακριβή μοντέλο σύρμα όσο το δυνατόν πλησιέστερα στο σημείο-off εργαλείο έτσι ώστε να μπορέσουμε να τ δεν βλέπει κανένα αποτέλεσμα έκπληξη όταν κάνετε ΣΤΑ με το σήμα-off εργαλεία (StarRC-XT υπογράψει Βιομηχανίας-off parasitics εκχύλισμα εργαλείο, PrimeTime / PrimeTimeSI Βιομηχανίας υπογράψει-off εργαλείο ΣΤΑ).

Τότε ελάτε να hb_cancer ερώτηση,

WireLoadModel Στάδιο
1.ΣΤΑΘΕΡΕΣ ή Μηδέν σύρμα φορτίο μοντέλο που χρησιμοποιήθηκε κατά τον καθορισμό χρόνου στάδιο
2.Παγκόσμιο πρότυπο φορτίο σύρμα που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια fix-cell/fix-wire στάδιο (Επειδή πρώτη παγκόσμια διαδρομή που έγινε στο στάδιο fix-κυττάρων και πάλι κατά τη διάρκεια του σταδίου fix-wire)
3.MANHATTAN-Κατά τη διάρκεια CTS / Μερική στο Fix-στάδιο σύρμα (δεν είμαι σίγουρος)
4.ΤΕΛΙΚΟ όταν δρομολόγησης λεπτομέρεια γίνεται δηλαδή στο τέλος του Φιξ-Στάδιο σύρμα.

Ελπίζω ότι αυτό βοηθά.

Χαιρετισμοί.

hi hb_cancer / arjun
Σε γενικές γραμμές cdn / SNPs εργαλεία που θα κάνουν τα ακατέργαστα virual / routing δίκη για την εκτίμηση της απόστασης και ως εκ τούτου θα υπολογιστούν οι τιμές της RC και σίγουρα αυτό δεν είναι ένα προσυπογραφή, αλλά να έχουμε κάποια εκτίμηση, τα εργαλεία αυτά θα κάνουμε αυτή την πρόχειρη εκτίμηση & δρομολόγησης.
Θα χρησιμοποιηθεί για να έχουν μια ισχυρή αίσθηση Σχετικά με τα μοντέλα φορτίου σύρμα, είναι ότι θα χρησιμοποιηθεί όταν ο σχεδιασμός δεν έχει τεθεί και από αυτούς τους πίνακες ανάλογα με το μέγεθος των τσιπ και Fanout,, εργαλεία θα cal RC αξίες ....Διορθώστε με αν σφάλλω, όπου περίπου

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back