Whar κάνουν καταστολή αρμονικών στην κεραία

B

bkd

Guest
γεια θέλω να καταστείλει κάτω το δεύτερο (ή τρίτο ή και τα δύο) αρμονική κεραία. Έτσι, αυτό που κάνει η παράμετρος της δεύτερης αρμονικής και τρίτη αρμονική disaapear κεραία. Η παράμετρος S είναι αρκετό; (Η S_para είναι κοντά στο 0 dB κατά τη δεύτερη και την τρίτη αρμονική;), ή θα πρέπει να προσομοιώνουν το HFSS και τη μέτρηση της dBi στη δεύτερη και τρίτη αρμονική. Εάν η dBi είναι μικρότερο από την κεραία αναφοράς (με την ίδια συχνότητα), τότε η κεραία θεωρούν καταστολή αρμονικών? Σας ευχαριστούμε για το χρόνο και τη βοήθειά σας

Νομίζω ότι μόνο s-παράμετρος είναι αρκετό, δεδομένου ότι είναι ένα pararamter ότι demtermine πόση δύναμη πάει στην κεραία.

Η μέθοδος απόδειξη ανόητος είναι να έχουμε ένα χαμηλοπερατό φίλτρο στη γραμμή μετάδοσης. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα είδος LC.

Roll-off το κέρδος της κεραίας σε αρμονικές συχνότητες θα βοηθήσει να προκαλέσουν τις λιγότερες αρμονικές στο χώρο. Επίσης, η κακή S11 της κεραίας σε αρμονικές συχνότητες θα αντανακλούν πίσω στο μέρος πομπό του αρμονικές.

άκυρη FFT256 (float DATAR [], float dataR1 [], float Datai []) {int x0, x1, x2, x3, x4, x5, x6, x7, xx? int L, J, K, b, p? uint i? επιπλέουν TR, TI, temp, γ, s? επιπλέουν TR1, TI1, temp1? για (i = 0? θ

Ω ευχαριστώ, όμως, πώς να roll-off το κέρδος μιας κεραίας. φαίνεται δύσκολο να γνωρίζουμε πώς τον έλεγχο του κέρδους.

Όπως η αφίσα παραπάνω λέει, ο καλύτερος τρόπος είναι να έχουμε χαμηλοπερατό φίλτρο στη γραμμή μεταφοράς για την ασφαλή έλεγχο και την εκτίμηση του αρμονικό περιεχόμενο του ακτινοβολεί σήμα σας μέσω της κεραίας σας. Βελτιστοποίηση της κεραίας σας για "καταστολή αρμονικών» είναι ένα παράξενο, ασυνήθιστο και ανεπιθύμητη προσέγγιση. Μια κεραία "είναι-τι-να-είναι" από την άποψη της «αρμονικής καταστολής», μετά τη βελτιστοποίηση πιο σημαντικό βασικές παραμέτρους όπως κέρδος, διάγραμμα ακτινοβολίας, VSWR σε επιχειρησιακό ζώνη συχνοτήτων, μηχανικές διαστάσεις, τοπολογία, κλπ.

Hum. Εάν προσθέσετε το χαμηλοπερατό φίλτρο, κάνει μεγαλύτερο μέγεθος.

Γεια σου, έχω συναντήσει ποτέ το θέμα πριν. Απ 'όσο γνωρίζω, μόνο την αξιολόγηση του S11 δεν είναι αρκετό. besiees, η αντίσταση εισόδου της κεραίας σε αρμονικές συχνότητες πρέπει να είναι σχεδόν αντιδραστική.

Ω σας ευχαριστώ. Έχω διαβάσει ένα έγγραφο του Cryan για αυτό το θέμα,. Στην εργασία αυτή η resisatance είσοδο της αρμονικής καταστολής πρέπει να είναι σχεδόν μηδενική, αυτό σημαίνει ότι η αντίσταση συνεισφορές που είναι amost αντιδραστική. Έχετε ποτέ σχεδιαστεί οποιαδήποτε αρμονική κεραία. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σχετικά με αυτό το ένα περισσότερο. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τη βοήθειά σας

ναι, βεβαίως, με ποια έννοια; τι εφαρμογές σχεδιασμού σας; Είναι για ενεργό κεραίες;

Ναι. I σχεδιασμού harmonmic κεραία καταστολή και να κάνει ενεργό ταλαντωτή κεραία. Πρέπει να συγκρίνουν τη δύναμη της δεύτερης αρμονικής της αρχικής μη αρμονικών ocsillator κεραία και το αρμονικό ταλαντωτή κεραία καταστολή. Η differency τώρα είναι 10 dB (όχι τόσο). Αλλά φαίνεται πολύ δύσκολο να συμπιεστεί περισσότερο. Επειδή πιστεύω ότι η αντίσταση εισόδου της αρμονικής κεραίας suppresion εξακολουθεί να είναι υψηλή (μέτρηση είναι 15 Ohm). Προσομοίωση είναι καλή, αλλά κατασκευής δεν είναι τόσο καλή, πρέπει να κάνουν περισσότερα Προσαρμογή εσόδου προμήθειας για την αρμονική κεραία για να πάρει το S para και η αντίσταση εισόδου στο μηδέν. Μπορείτε να μου δώσετε περισσότερες συμβουλές για το πώς να συμπιέσει τη δεύτερη αρμονική σε ταλαντωτή. Φαίνεται αλληλεξάρτηση των δύο κεραιών και του κυκλώματος.

φαίνεται ότι εμείς οι δύο κάνουν το ίδιο σχέδιο τώρα. για τις ιδέες της καταστολής των αρμονικών ρεύματος για σας ενεργή κεραία osicllator μπορείτε να αναζητήσετε τα έγγραφα στο IEEE ή Ουίλι ιστοσελίδα. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν αρκετά χαρτιά αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. το είδος της κεραίας σας αρέσει; αν είναι ένα ορθογώνιο μπάλωμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βραχυκυκλώματος καρφίτσες για να σκοτώσει τη δεύτερη αρμονική. αφορά

Δεν κάνει στην rectagular patch. Κάνω στην κεραία υποδοχή. Το δεύτερο αρμονικό επίπεδο ενέργειας φαίνεται ασταθή και ευαίσθητη. Είμαι τρελός με αυτό. Μπορείτε να μου δώσετε το ID του MSN ή YH. YH μου είναι nnanh_peace και το MSN μου είναι nnanh_peace@yahoo.com Μπορούμε να συζητήσουμε Mote για να πάρει περισσότερη εμπειρία. Best αφορά

Είμαι επιτυχία στο σχεδιασμό καταστολή αρμονικών για κάποια μεγάλη κεραία υποδοχή μπάντα. Αλλά ο καθηγητής μου ζητάτε να οικοδομήσουμε το ισοδύναμο κύκλωμα για αυτές. Θεέ μου. Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία στην κατασκευή ισοδύναμο κύκλωμα με το ADS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back