Wave αντίσταση - πώς να το μέτρο στην πράξη;

G

g86

Guest
Πώς να μετρήσετε πρακτικά; :!:: Ιδέα::?:

τι αντίσταση θέλετε να mesure! μέσα μαζικής ενημέρωσης; TL; waveguid; τι!

ελεύθερου χώρου: wink::!:: ιδέα::?: [quote = Hishamsaleh] τι αντίσταση θέλετε να mesure! μέσα μαζικής ενημέρωσης; TL; waveguid; τι!! [/quote]

Ποτέ δεν έχω ακούσει για μια περίπτωση υπολογισμού του. Όλες οι περιπτώσεις που έχω δει έχει τη διάρκεια του υπολογισμού. Δεδομένου ότι η αντίσταση είναι η αναλογία των ηλεκτρικών και magntic πεδία, υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να μετρήσει αυτές σε ένα σημείο. Το πρόβλημα είναι ότι αισθητήρα μέτρησης σας θα διαταράξει το πεδίο. (Αυτό μου θυμίζει την ατομική φυσική αρχή της αβεβαιότητας.)

Νομίζω ότι αυτό ισοδυναμεί με τη μέτρηση της διηλεκτρική σταθερά και διαπερατότητα του ελεύθερου χώρου. Τα πειράματα για την απόκτηση με ακρίβεια την αξία της epsilon_0 και mu_0 αρκετά περίπλοκη. Νομίζω ότι αυτή είναι η δουλειά για τους ανθρώπους στο γραφείο των προτύπων. Ποιος είναι ο σκοπός της διερεύνησης αυτού;

Για ένα επίπεδο κύμα της αντίστασης είναι αυτό που λέτε, τα θεμελιώδη ηλεκτρικά και μαγνητικά σταθερές του ελεύθερου χώρου. Σε περίπτωση που το κύμα δεν είναι αεροπλάνο, όπως σε ένα κυματοδηγό ή το κοντινό πεδίο μιας κεραίας, άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την αντίσταση.

[Quote = φουσκωμένος] Ποτέ δεν έχω ακούσει για μια περίπτωση υπολογισμού του. Όλες οι περιπτώσεις που έχω δει να έχει αυτό τον υπολογισμό [/quote]:. Δ [quote = φουσκωμένος] Δεδομένου ότι η αντίσταση είναι η αναλογία των ηλεκτρικών και magntic πεδία, υποψιάζομαι ότι θα πρέπει να μετρήσει αυτές σε ένα σημείο. Το πρόβλημα είναι ότι οι αισθητήρες μέτρησης σας θα διαταράξει το πεδίο. (Αυτό μου θυμίζει την ατομική φυσική αρχή της αβεβαιότητας.) [/Quote] Κάθε φορά που μετράτε κάθε παράμετρο της ενέργειας θα πρέπει να έχετε για να disturbe το σύστημα. Μπορεί να είναι τάση, ρεύμα ή το φως ή τη θερμοκρασία .. έτσι δεν πρέπει να ανησυχείτε για πάρα πολύ. Αρκεί να σκεφτούμε πώς να το εκτελέσει, χωρίς να ενοχλούν πολύ. :!:: Ιδέα::?:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back