Voice Over LAN

A

asmat_ali

Guest
χρειαζόμαστε για να μετατρέψει την vocie από το μικρόφωνο κατά την αποστολή κατά τη διάρκεια των τοπικών δικτύων, σημαίνει χρειαζόμαστε οποιαδήποτε μετατροπή της φωνής από την κάρτα ήχου σε LAN

[Quote = asmat_ali] χρειαζόμαστε για να μετατρέψει την vocie από το μικρόφωνο κατά την αποστολή κατά τη διάρκεια των τοπικών δικτύων, σημαίνει χρειαζόμαστε οποιαδήποτε μετατροπή της φωνής από την κάρτα ήχου σε LAN [/quote] Φυσικά θα πρέπει να έχετε τη μετατροπή, εκτός αν σκοπεύετε να συνδέσετε ηχείο απευθείας στην άλλη πλευρά του καλωδίου LAN και να στείλετε ηχητικό σήμα μέσα από αυτό. :) Εάν χρησιμοποιείτε ενσύρματη σύνδεση LAN που είναι. :)

Φυσικά θα πρέπει να. η μέθοδος αυτή ονομάζεται Voice over IP (VoIP), που μετατρέπει τη φωνή ροή δεδομένων σε IP ροή πακέτων δεδομένων. τρέχουσα τελικό έργο μου είναι "VoIP μέσω VPN (Virtual Private Network)», που χρησιμοποιεί αστερίσκο VoIP server και X-Lite πελάτη VoIP. εβίβα

Φυσικά θα πρέπει να, και του DSP σε δρομολογητές και τηλέφωνα IP κάνουν αυτή τη δουλειά που χρησιμοποιούν codecs όπως: G.711, G.729 ,....

IP thougether τηλέφωνα με routers; I Wold ψάχνει για άλλο τρόπο για να βγείτε στο δικό σας χώρο.

Γεια σου μπορεί κανείς να με βοηθήσει πώς να διαμορφώσετε CISCO 79xx; Πρέπει να αλλάξω τον αριθμό του τηλεφώνου μου.

ναι θα πρέπει να διαφοροποιούν σας σήμα φωνής και αυτό γίνεται με τη χρήση ορισμένων πρωτοκόλλων που ονομάζεται Voice over IP, μπορείτε να στείλετε εσείς φωνής μέσω του Διαδικτύου. Θα πρέπει να σχεδιάσει ένα διακομιστή που βασίζεται σε VB που θα πάρει τη φωνή σας από το ΚΠΠ και θα το μετατρέψει σε πακέτα και θα τη διαβιβάσει στο LAN ίδια εφαρμογή θα χρησιμοποιηθεί από την πλευρά του δέκτη που θα εκτελεί τη λήψη και την αποκωδικοποίηση του σήματος φωνής σας και θα τη διαβιβάσει στο ηχεία.

χάρη .. πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου;

θα πρέπει πρώτα να ορίσετε τις παρακάτω τηλέφωνα IP toplogy / αναλογικών τηλεφώνων αλλά συνδέστε τα τηλέφωνα στην εξουσία μία προς μία μετά την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης:
voip_lab.png
επόμενο, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το διακόπτη σας με τις ακόλουθες εντολές: Switch (config) # interface εύρους fa0 / 1 - 5 Εναλλαγή (config-if-σειρά) # switchport λειτουργία πρόσβασης Switch (config-if-σειρά) # switchport voice VLAN 1 τότε θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το router μας να παρέχουμε διεύθυνση IP σε IP τηλέφωνα και να ρυθμίσετε την κλήση αριθμών για τα τηλέφωνα, θα χρησιμοποιήσουμε CME Manager Express κλήση embded με δρομολογητή ΙΟΣ μόνος. Router (config) # int Router fa 0 / 0 (config-if) # ip προσθέσετε 192.168.10.1 255.255.255.0 Router (config-if) # sh δεν Router (config-if) # δρομολογητή εξόδου (config) # ip pool dhcp voicelab Router (DHCP-config) # δίκτυο 192.168.10.0 255.255.255.0 Router (DHCP-config) # default-router 192.168.10.1 Router (DHCP-config) # η επιλογή 150 IP 192.168.10.1 Router (DHCP-config) # exit ( Cisco συνιστά να χρησιμοποιήσετε την επιλογή 150 και όχι 066 για να αποκτήσετε τη διεύθυνση TFTP στην επιλογή IP τηλέφωνα 66 επιτρέπει μόνο 1 υποδοχής, ενώ η επιλογή 150 μπορεί να περιέχει πάνω από 1 διεύθυνση IP, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για TFTP απόλυσης.) Router (config) # τηλεφωνίας -υπηρεσία Router (config-τηλεφωνία) # max-DN 5

χάρη δροσερό, που εκτιμούν ιδιαίτερα

[QUOTE = Bolantitoy? 828059] χάρη δροσερό, που εκτιμούν ιδιαίτερα [/quote] Καλώς ήρθατε φίλο μου ... καλή τύχη για το μελλοντικό έργο σας με τη Cisco Routers ...

hey μπορεί u να μου στείλει περισσότερες λεπτομέρειες abt ur έργο BCZ im intrsted σε αυτό .. plz ταχυδρομείο μου στο: frndly_khizar@hotmail.com θα σας περιμένει για ur απάντηση .. χάρη ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back