VLSI ευκαιρίες σε Χαϊντεραμπάντ

T

Tan

Guest
Γεια σας φίλοι, έχω κάνει PG Diploma μου στην Ψηφιακή σχεδιασμό του συστήματος από Πούνε University.I έχουν προστεθεί στο βιογραφικό μου naukri.com και monsterindia ... δεν έχω λάβει καμία απάντηση, έτσι far.Could κάποιος παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω αν υπάρχουν ευκαιρίες στο Hyderabad σε αυτόν τον τομέα; Χάρη Tan

υπάρχουν περίπου 25 εταιρείες που δραστηριοποιούνται VLSI, u μπορούν να επισκεφθούν το πάρκο αυτό στο πρόσωπο ό, τι καλύτερο

Γεια Priya, Ευχαριστώ για reply.Can σας να μου δώσετε το όνομα των εταιρειών που εργάζονται στο Hyderabad, και, ει δυνατόν, μπορεί να σας δώσει αναφορά. αναμονή για την απάντησή σας. ευχαριστώ για άλλη μια φορά Tan

Θα 'din πήρε τη δουλειά μέσω του πανεπιστημίου; Αυτή τη φορά PU είχε καλές τοποθετήσεις. Anyways, τώρα του πραγματικά δύσκολο να βρουν μια θέση εργασίας, coz πιστοποίηση προσθέτει ότι σχεδόν σε παράγοντα employablity σας. Δοκιμάστε για κάποιο φρέσκο ​​άνοιγμα, διατηρεί τον έλεγχο freshers θέσεις εργασίας για Ινδία / hyd. Καλή τύχη!

Θα 'din πήρε τη δουλειά μέσω του πανεπιστημίου; Αυτή τη φορά PU είχε καλές τοποθετήσεις. Anyways, τώρα του πραγματικά δύσκολο να βρουν μια θέση εργασίας, coz πιστοποίηση προσθέτει ότι σχεδόν σε παράγοντα employablity σας. Δοκιμάστε για κάποιο φρέσκο ​​άνοιγμα, διατηρεί τον έλεγχο freshers θέσεις εργασίας για Ινδία / hyd. Καλή τύχη! Γεια σας, δεν είχα πάρει το σημείο σας .. Μπορείς να γίνεις πιο σαφής παρακαλώ ...

Νομίζω ότι ur Bhardwag Mohit .... είμαι εγώ γράφω

[QUOTE = priya06? 311517] υπάρχουν περίπου 25 εταιρείες που δραστηριοποιούνται VLSI, u μπορούν να επισκεφθούν το πάρκο αυτό το άτομο ό, τι καλύτερο [/quote] hai μπορεί u pls ttel με hw 2 βλέπε δημοσιεύσεις στο forum μας

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back