Visual Basic Κώδικες 6,0 Δείγμα

P

pampers

Guest
Κάνω ένα σχέδιο διασύνδεσης υπολογιστή με το Nokia 3310,, Έχετε κάποια κώδικες ή εντολές σε VB6 το οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση τα μηνύματα στα εισερχόμενα;; παρακαλώ βοηθήστε με, αυτό είναι ένα από τα τελευταία του έργου μου στο σχολείο .. thanks ..

Δεν είναι απλό, VB δεν έχουν bitwise φορείς που είναι αναγκαία για να πάρει FBUS checksum

Θέλω, επίσης, δείγμα του ότι το πρόγραμμα ..u μπορεί να με βοηθήσει ..παρακαλώ ..penoy_balut Kuya patulong NMN ..

I dont 'έχει τον κωδικό αλλά ξέρω τι πρέπει να αναζητήσουμε ....
Είναι συνήθως αποστολή / λήψη της εντολής AT μέσω της θύρας com.Όταν συνδέετε το τηλέφωνό σας GSM με τον υπολογιστή, θα εμφανιστεί ως μόντεμ.Χρησιμοποιήστε GSM ΑΤ εντολή για να εξαγάγετε τις πληροφορίες από την MSG κουτί.Μπορείτε επίσης να στείλετε msg σκέψης του τηλεφώνου GSM με την αποστολή εντολών AT msg.Μπορείτε να μάθετε την εντολή της Nokia στη σειρά.

http://www.google.com.sg/search?hl=en&q=GSM AT command&btnG=Search&meta =

Χαιρετισμοί
nlksg

Είχα διαβάσει κώδικες σε Visual Basic, όπως txtgetmsg ή txtsavemsg,, χρησιμοποιεί ένα mobilecontrol.ocx,, έχω τον κωδικό για τώρα αλλά λοξοτομώ καταλαβαίνω σαφώς ..

pampers έγραψε:

Είχα διαβάσει κώδικες σε Visual Basic, όπως txtgetmsg ή txtsavemsg,, χρησιμοποιεί ένα mobilecontrol.ocx,, έχω τον κωδικό για τώρα αλλά λοξοτομώ καταλαβαίνω σαφώς ..

Κινητό FBUS είναι ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX που μπορούν να συνδεθούν τα κινητά τηλέφωνα με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο FBUS.Σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα SMS, διαβάστε αποθηκευμένα μηνύματα SMS, να πραγματοποιήσετε κλήσεις, και να ενεργοποιήσετε τις λειτουργίες παρακολούθησης από το δικό εφαρμογή της Visual Basic.Θα μπορείτε επίσης να αλλάξετε την εκκίνηση κείμενο και διαχείριση phonebooks σας και Ταχείες κλήσεις.Αυτή η ενημερωμένη έκδοση έχει βελτιωθεί το χειρισμό SMS, και υποστήριξη για το χειρισμό λογότυπο του φορέα.
FBUS 1,5
http://www.download.com/Mobile-FBUS/3000-10440_4-2035992.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back