VHDL κώδικα

V

vijayalaxmi

Guest
θέλω να ξέρετε synthesizable κώδικα για να βρείτε την αξία του ....
για παράδειγμα.x στη δύναμη του y, όπου x είναι ένας ακέραιος και y είναι ένας πραγματικός αριθμός, όπως
2 της ισχύος 0,5.

εγώ προσπάθησα με ** φορέα εκμετάλλευσης, όπως καθορίζει x και y ως ακέραιος αριθμός και η πραγματική τους τύπους δεδομένων, αντίστοιχα, και z, όπως επιτόπιων δειγματοληπτικών τύπο δεδομένων. δεδομένης της exp.z <="**"( x, y),
όπου "**" είναι μια προκαθορισμένη λειτουργία σε math_real συσκευασία IEEE βιβλιοθήκη.
αλλά πραγματικά τύποι δεδομένων δεν είναι synthesizable.
ναι, plz κάποιος να με βοηθήσει στο θέμα αυτό.

Είμαι και εγώ ένας αρχάριος εδώ, αλλά

Νομίζω ότι ένας πιθανός τρόπος για να είναι βήμα προς τα εμπρόςεξετάζοντας σταθερό σημείο αριθμητικήΕνδέχεται να μπορείτε να πάρετε κατά προσέγγιση λύσεις

Επίσης, ελέγξτε τις βιβλιοθήκες και πυρήνες παρέχονται με το λογισμικό σύνθεσης σας.Μπορεί να περιέχει κυμαινόμενο ενότητες μαθηματικά σημείο που μπορείτε να ρίξετε στο έργο σας.

Αγαπητέ vijayalaxmi,
Τι προσπαθείτε να κάνετε δεν είναι δυνατή.Αυτό συμβαίνει επειδή η ροή σύνθεση δεν είναι αρκετά ώριμη για να καλύψει αυτό το είδος των σύνθετων arithmatic.
Έτσι, θα πρέπει να δούμε τι «y» είναι, στη συνέχεια οικοδομήσουμε ένα προσαρμοσμένο μπλοκ για την εύρεση x ** y, μπορεί να είναι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα rom, αν το φάσμα του x είναι περιορισμένη, και να αποθηκεύουν τις τιμές των x ** y σε rom.
Για παράδειγμα, στο mp3 αποκωδικοποίησης θα πρέπει να βρείτε z = x ** (4 / 3), έτσι έπρεπε να κάνω για να ένα προσαρμοσμένο μπλοκ για την εφαρμογή αυτής, όπου αποθηκεύουν κάποιες αξίες ROM, ενώ το υπόλοιπο ήταν μια γραμμική παρεμβολή.
Η ελπίδα αυτό βοηθά
Kr,
Avi
http://www.vlsiip.com

i ανάγκη VHDL κώδικα turbo κώδικα.plz να με βοηθήσει να το αποκτήσουν.

γεια, είναι αυτή η λειτουργία απαιτείται κάθε φορά που απαιτείται ή της μόνο once.and επίσης την εξουσία είναι πολλαπλάσιο του 2 ή οτιδήποτε άλλο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back