C
cobolt_dink
Guest
Είμαι οικοδόμηση ενός απλού επεξεργαστή για ένα από τα μαθήματά μου. Είμαι χρησιμοποιώντας μόνο την άποψη συμπεριφορά για να χειριστεί όλες τις λεπτομέρειες που συμβαίνουν στο εσωτερικό του αρχείου μητρώου. Έχω μια σειρά από τέσσερα βιβλία και μπορώ να τους δώσει τις προκαθορισμένες τιμές στο εσωτερικό του αρχείου μητρώου. Τα πάντα φαίνεται να λειτουργεί, αλλά λίγα νανοδευτερόλεπτα μετά το μητρώο γράφτηκε με τη νέα τιμή που πηγαίνει πίσω σε ό, τι η αρχική τιμή ήταν. Δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να είναι δίνοντάς τους τις προκαθορισμένες τιμές κάπου ή αν κάνω κάτι άλλο λάθος. Νομίζω ότι όλες οι σχετικές κώδικας έχει επικολληθεί στη συνέχεια, intval () παίρνει μόλις bit_vector και επιστρέφει μια ακέραια τιμή.
Code:
διαδικασία - να καθορίσει μητρώο αρχείο register_unit τύπος array (0 έως 3) του bit_vector (7 downto 0)? Μεταβλητή μητρώα: register_unit? Αρχίσει - αρχικές τιμές στα μητρώα μητρώα (0): = "00000000"? Μητρώα ( 1): = "00000001"? μητρώα (2): = "00000010"? μητρώα (3): = "00000011"? - εγγραφή δεδομένων για την καταγραφή αν ((W = '1 ') και (CLOCK = '1' )) μητρώα τότε (intval (Write_Reg)): = Write_Data? τέλος, αν?