verilogA ερώτηση

N

nijMcnij

Guest
hello όλες,

Είμαι προσπαθεί για την προσομοίωση της συμπεριφοράς του συστήματος του φόρου redisrtibution SAR ADC,
και έχουν δημιουργήσει τις ενότητες που αφορούν τη σύγκριση, πυκνωτές, διακόπτες και λογική ελέγχου σε verilogA και,
στη συνέχεια, δημιούργησε το i σύμβολα όπως επισημαίνεται στα σχόλια, τι απομένει τώρα είναι να συνδεθεί το σύνολο του συστήματος σε ένα ενιαίο σχήμα και στη συνέχεια εκτελέστε την προσομοίωση .... Αυτό είναι που δεν έχει ακόμα το καταλάβω.

1-πώς μπορώ να προσθέσω μια αμαρτία κύμα πηγή με συγκεκριμένη συχνότητα και ένταση; ... γνωρίζω αυτή τη λειτουργία vsource (), αλλά μπορώ να προσθέσω vsource ή vsin από τη βιβλιοθήκη του διαχειριστή;

2-Πώς μπορώ να ρυθμίσω την προσομοίωση AC (AC, DC, μεταβατικές, ή ό, τι έχουν κα) ... Μπορώ να χρησιμοποιήσω το αναλογικό περιβάλλον και απλώς κάντε κλικ επιλέξουν ανάλυση ---> δγ;

3-Πώς το οικόπεδο και να δείτε τα αποτελέσματα κυματομορφές;

ευχαριστώ πολύ

γεια σου,
μετά τη δημιουργία του μπλοκ μόνο σ 'αυτά κάθε μπλοκ που είναι ήδη διαθέσιμες,
χρησιμοποιήστε τη σχηματική είσοδο τότε αναλογικό περιβάλλον, οι οποίοι επιλέγουν τα κύματα οικόπεδο στη συνέχεια να επιλέξουν το είδος της προσομοίωσης ac trans., κλπ.
όπως ακριβώς και κάθε άλλη προσομοίωση w / o veriloga, σημειώστε i dont ξέρω αν αυτό θα λειτουργεί, αν και έχουν κάποια τμήματα στον verilog "Νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να sprectre προσομοιώσετε ανάμεικτα μηνύματα, θεωρώ ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο προσομοιωτή για αυτό, αλλά Δεν είναι σίγουρος "
ούτως ή άλλως γίνεται με μένα, όταν χρησιμοποιεί το verilogA.
ελπίζω αυτή η βοήθεια,
χαιρετισμοί.
a.safwat

safwatonline σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά σας,

μου μοντέλα τόσο αναλογική (σύγκρισης, πυκνωτές, διακόπτες ...) και ψηφιακών εξαρτημάτων (CLK γεννήτρια, στροφή μητρώο).

έτσι που λέτε ότι θα πρέπει να προσθέσετε μόνο όλα τα μπλοκ στο σχήμα και στη συνέχεια, ξεκινήστε αναλογικό περιβάλλον και να επιλέξει το είδος της ανάλυσης από την "ανάλυση" λίστα.

αλλά τι γίνεται με το σήμα .... πηγές μου για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα ήθελα να δοκιμάσει την ADC με ένα κύμα αμαρτία .... Μπορώ να χρησιμοποιήσω το vsin από την analoglib βιβλιοθήκη;

ευχαριστώ πολύΠροστέθηκε μετά από 38 λεπτά:Προσπάθησα να συνδέσετε ένα απλό ρυθμιστικό (veriloga ενότητα) με μια "VDC" πηγή από την analogLib και μια αντίσταση στο buffer εξόδου, και να επιλέξω το είδος της προσομοίωσης που θα "δγ "....

i netlister να διατηρήσει λάθη decend ..... δεν μπορεί σε καμία από τις απόψεις που ορίζονται

καμία ιδέα τι κάνω λάθος εδώ;

ευχαριστώ

Αν ανωτάτου επιπέδου SAR ADC περιλαμβάνει σχηματικά verilog, τότε θα πρέπει και οι δύο φάντασμα και verilog άδεια να εκτελούνται στο περιβάλλον CADENCE.

αλλά όπως είπα και πριν, απλώς προσπάθησε ένα απλό ρυθμιστικό ενότητα (δεν υπάρχει σε όλα τα μέρη της ψηφιακής )..... i συνδεθεί το λιμάνι εισόδου σε ένα "VDC" και την παραγωγή σε μια αντίσταση .... και έχω λάθη

nijMcnij έγραψε:

Προσπάθησα να συνδέσετε ένα απλό ρυθμιστικό (veriloga ενότητα) με μια "VDC" πηγή από την analogLib και μια αντίσταση στο buffer εξόδου, και να επιλέξω το είδος της προσομοίωσης που θα "δγ "....i netlister να διατηρήσει λάθη decend ..... δεν μπορεί σε καμία από τις απόψεις που ορίζονταικαμία ιδέα τι κάνω λάθος εδώ;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back