VECTOR ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ IMAGE

K

kunlao

Guest
Γεια σας ... έκανε κάποιος εδώ χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το SVM για την ταξινόμηση πολυφασματικών απομακρυσμένο αισθητήρα εικόνας .. Είμαι νέος σε αυτό το ταξινομητής και θέλετε να μάθετε τα κατάλληλα μέτρα για την ταξινόμηση, (είχε διαβάσει Jurnal όχι και πολύ σαφής σχετικά με τη θεωρία ).... παρακαλώ κάτι μετοχή .... :)

Γεια σου .. ru εξακολουθεί να εργάζεται για αυτό το έργο; Μπορώ να σας βοηθήσει σε SVM

Γεια σου Χρειάζομαι βοήθεια σε SVM αλγόριθμο για την εφαρμογή σε matlab. Παρακαλώ βοηθήστε αν κάποιος γνωρίζει γι 'αυτό. Regards

Παρακαλώ βρείτε LIBSVM πακέτο, το οποίο περιέχει ορισμένες εφαρμογές σε ορισμένες γλώσσες. [Url = http://www.csie.ntu.edu.tw/ ~ cjlin / libsvm /] LIBSVM - Μια βιβλιοθήκη για Μηχανές Vector Support [/url] Είναι το βήμα έλατα σε αρχάριους σε αυτόν τον αλγόριθμο. + + +

Χρειάζεστε βοήθεια στην ταξινόμηση πολυφασματικών εικόνων με χρήση SVM .. Δεν είμαι σε θέση να κατανοήσουν πώς να διαχωρίσουν διάνυσμα εισόδου μου (Σετ χαρακτηριστικά μετά το βήμα επιλογής χαρακτηριστικών) στην εκπαίδευση και την εξέταση των δεδομένων; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να μου τον κωδικό; plz mail μου κωδικό στη διεύθυνση: smriti1486@gmail.com Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back