VCO

G

Guest

Guest
εάν κάθε φορέας μπορεί να μου εξηγήσει τη βασική λειτουργία του VCO ειδικά VCO tuning δαχτυλίδικαι το μαθηματικό μοντέλο του VCOthanx

Πραγματικά Iwould ήθελα να το γνωρίζουν αυτό πολύ.

Υποθέτω ότι εξαρτάται από τον τρόπο της VCO είναι χτισμένο.Έχτισα ένα χρόνο πριν από μόλις τέσσερις τρανζίστορ, και ένας μικρός αριθμός των αντιστάσεων και δύο καλύμματα, και υποθέτω ότι η κλίμακα όπου σχεδόν γραμμική, exept από χαμηλή τάση εισόδου.

Δεν ξέρω τον ορισμό της "tuning δαχτυλίδι" είτε.

Αν έχετε την posibillity να δοκιμάσουν ένα, σε ένα εργαστήριο environoment οικόπεδο και την τάση εισόδου σε σχέση με το frequenzy, υποθέτω ότι θα έχετε μια δίκαιη ιδέα για το πώς μια φόρμουλα θα μοιάζουν.

Υπάρχουν δαχτυλίδι VCO, LC VCO και μετασχηματιστή ανάδρασης VCO, κλπ. Αλλά οι βασικές αρχές είναι ίδιες, μόνο τάσης για τον έλεγχο της συχνότητας.

Νομίζω νέα ζωή έλεγε "στροφή περιοχή", μαζί με το θόρυβο φάσης, είναι οι πιο σημαντικές παράμετροι.

Λυπάμαι, δεν μπορώ να δώσει τα στοιχεία ...

νέα ζωή έγραψε:
εάν κάθε φορέας μπορεί να μου εξηγήσει τη βασική λειτουργία του VCO ειδικά VCO tuning δαχτυλίδικαι το μαθηματικό μοντέλο του VCOthanx

thanx a lot για τη βοήθεια

αλλά τι γίνεται με το μαθηματικό μοντέλο του VCO

νέα ζωή έγραψε:

thanx a lot για τη βοήθειααλλά τι γίνεται με το μαθηματικό μοντέλο του VCO

Νομίζω VCO είναι μια θετική ανατροφοδότηση.αλλά μπορεί να ελέγχεται από την τρέχουσα ρύθμιση ή πυκνωτή.

ευχαριστώ u πάρα πολύ κάθε μία

i need a i τελευταίο πράγμα που θέλουν να μάθουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με εφευρέτη ταλαντωτή και όταν την επινόησε

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back