VCO charactrization - PSS και pnoise ανάλυση

A

anil.p

Guest
Αγαπητοί φίλοι, Είμαι σχεδιασμό διαφορικό ταλαντωτής δακτυλίου κυττάρων. αλλά i dont ξέρει για το PSS και pnoise ανάλυση. Θέλω να πω ακριβώς αυτό που μπορούμε να πάρουμε από αυτό προσομοιώσεις; και πώς να προβλέψει το αποτέλεσμα που πήρα είναι σωστή ή καλύτερο; μπορεί κανείς να μου δώσει λύση στο πρόβλημά μου

δείτε τα παρακάτω:-φάντασμα η PSS-φάντασμα η pnoise ... / MMSIM / doc / spectreRF ... / MMSIM / doc / spectreRFTheory .../MMSIM/doc/spectreRFvol2

ευχαριστίες για τις πολύτιμες πληροφορίες σας. αλλά χρειάζομαι λίγο περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με αυτό. γιατί εγώ είμαι πρόκειται για PSS ανάλυση

PSS σημαίνει περιοδικές σταθερή κατάσταση. Η VCOs εμπίπτουν στην κατηγορία των κυκλωμάτων κυκλοστάσιμων των οποίων οι περιουσίες διατηρούνται από κύκλο σε κύκλο. Σε αυτά τα κυκλώματα PSS sim υπολογίζει το σημείο λειτουργίας με ακρίβεια μετά την οποία οι άλλες αναλύσεις μπορούν να γίνουν .., δηλαδή ο θόρυβος -> pnoise, AC -> pac, STB -> pstb, κλπ. Μια μη συγκλίνουσες PSS μπορεί να υποδεικνύει μη βιώσιμη ταλαντώσεις. Η φασματική καθαρότητα του ταλαντωτή είναι η ακρίβεια που επιτυγχάνεται με τις Υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης το οποίο μπορεί να είναι δύσκολο να μάθετε χωρίς αυτό. Ελπίδα αυτό βοηθά

Αγαπητοί φίλοι, μπορεί να u explian σημασία των παρακάτω φορτώθηκε PSS γράφημα τι μπορούμε να συνάπτονται από το γράφημα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back