Unlock AVR απλά να διαγράψει Plz Help.

C

cesarman

Guest
Γεια σε όλους, μπορεί κανείς να βοηθήσει plz.

Πάρω κάποια ανεπιθύμητη για αντενοκάταρτα, αλλά μερικές AVR AT89CXX, AT902313 ήρθε κλειδαριά, δεν νοιάζονται για το firmware απλά να διαγράψει την AVR για άλλη χρήση.του μαζί σας για να το κάνει.sorry κακό αγγλικά μου.Ευχαριστώ.

Co łączy Maffashion i Yanosik? Zarówno słynna blogerka modowa, jak i twórca popularnej aplikacji w czerwcu zeszłego roku odebrali statuetki dla Człowieka i Firmy Roku polskiego internetu. W tegorocznej edycji wśród nominowanych znależli się m.in. Jarosław Kużniar i firma LiveChat Inc.

Read more...

Τι sheme προγραμματισμού χρησιμοποιείτε;χρησιμοποιείτε Παράλληλη ή ISP προγραμματισμού;
AT89CXX δεν υποστηρίζουν ISP και έτσι δεν μπορώ να πω, επειδή το τσιπ είναι κλειδωμένη, δεν μπορείτε να το πρόγραμμα.Αυτή είναι η ίδια για την AVRs.Αν Κλειδώστε το τσιπ απλά δεν μπορείτε να διαβάσετε ξανά firmware του cihp, αλλά μπορείτε να διαγράψετε και επαναπρογραμματίζουν το τσιπ.

Παρακαλείσθε να επεξεργαστεί το πρόβλημά σας λίγο περισσότερο.

Farshid

Ευχαριστώ για το σταμάτημα του καπνίσματος απάντηση.

σας rigth εγώ προσπαθώ πάλι για την at89cxx και επιτρέψτε μου να διαγράψει ..αλλά δεν το AT90S2313 posible του να κλειδώσετε ένα AVR να διαγράψει;

εγώ προσπαθώ 2 διαφορετικούς προγραμματιστές, και μπορώ να χρησιμοποιήσω δύο νέες 2313 και τα έργα αυτά.Γνωρίζω τα άλλα AVR είναι καλό, επειδή ήρθε με οδήγησε κιτ SCANER.θα ήθελα όμως για ένα άλλο σχέδιο.

ιδέες.

AVRs έχουν ISP ικανότητα, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να προγραμματιστεί από μια ευκολότερη διασύνδεση ονομάζεται ISP.Αλλά υπάρχουν ορισμένες Fuse Bits ότι αν τους πρόγραμμα στη συνέχεια, το τσιπ δεν θα πρέπει να προγραμματισθούν από έναν προγραμματιστή ISP κάθε longe όπως Reset Pin / Oscillator / Etc.
σε αυτές τις περιπτώσεις θα χρειαστείτε ένα παράλληλο προγραμματιστή να διαγράψει το τσιπ πίσω στο defualt εργοστασιακή ρύθμιση.

Farshid

ok, τότε πρέπει να βρούμε μια παράλληλη προγραμματιστής να διαγράψει, ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back