Ubuntu σύμφωνα με τα Windows XP (Compaq Presario Laptop)

P

paulki

Guest
Γεια S / W σπασίκλες,
Im αντιμετωπίζει το θέμα με μια αόριστη Ubuntu εγκατεστημένο στο Laptop μου (Compaq Presario V2300)
Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση,
δεν είναι ορατό σε λειτουργία.Βασικά εγκατέστησα το Ubuntu μου XP.Το σύνολο των πόρων creterion είχαν πληρωθεί (Ελεύθερος χώρος HDD, RAM και απαίτηση ταχύτητας).Im υποψιάζεται την raphic Video οδηγούς.Διότι αν eventhough i πλήρες εγκαταστήσει XP θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε Compaq οδηγών για την καλύτερη απόδοση και γραφικά.Οποιοσδήποτε έχει κάποια λύση για το θέμα αυτό;;;

-Paul

Τι εννοούμε με τον όρο "εγκατασταθεί το Ubuntu μου XP εγκατάσταση";

Πρόκειται για ένα φορητό υπολογιστή διπλής εκκίνησης, ή να εκτελέσετε το Ubuntu σε μια εικονική μηχανή εντός XP;

Ubuntu είναι εντελώς πόρων consumming να τρέχει ουσιαστικά αν εκτελέσετε απαιτητικές εφαρμογές στο εσωτερικό του.Αν το χρησιμοποιήσετε για το σχεδιασμό / προσομοίωσης είναι καλύτερα να έχουν διπλή εκκίνηση.
Ίσως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι πιο πρήζω δωρεάν από το Ubuntu.

ακριβώς, της διπλής εκκίνησης.Αλλά ακόμη Ubuntu δεν λειτουργεί όπως αναμενόταν και με τα ζητήματα που αναφέρονται προηγουμένως.Προσπάθησα σε 2 διαφορετικούς τρόπους στην Lappy μου.
1.Εγκατεστημένοι Ubuntu σχετικά με την προ-εγκατεστημένα XP -> Δεν έχει εργαστεί
2.Νωπά εγκατάσταση του Ubuntu -> Δεν έχει εργαστεί.
Αυτός είναι ο λόγος Im υποψιάζεται ο οδηγός συμβατότητας με την κοινή Ubuntu παρέχονται βίντεο / ήχου, οδηγούς.

-Paul

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back