Triacs στο / / να οδηγεί ένα μεγαλύτερο φορτίο;

Z

ze_dib

Guest
Γεια σας παιδιά, Μπορώ να τοποθετήσω το triac / / να drice ένα μεγαλύτερο φορτίο; Τι θα μπορούσε να ληφθεί υπόψη πριν από ένα τέτοιο πράγμα; Regards, Ze_DiB

Δεν είναι η καλύτερη πρακτική, αλλά μπορείτε να συνδέσετε triacs παράλληλα .. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον πίνακα ως οδηγό:
Code:
 Σύνολο ρεύμα AC / σημείο triac να χρησιμοποιήσει 0,1 - 7 Amps ένα 10 Amp triac> 7 Amps έως 16 Amps ένα 20 Amp triac> 16 Amps έως 32 Amps δύο 20 triacs Amp παράλληλα> 32 Amps έως 48 Amps τρεις 20 triacs Amp παράλληλα> 48 Amps έως 64 Amps τέσσερα 20 triacs Amp παράλληλα> 64 Amps και 80 Amps πέντε 20 triacs Amp παράλληλα> 80 Amps έως 96 Amps έξι triacs 20 Amp παράλληλα [/ code ] Ορισμένοι κατασκευαστές παρέχουν τις εισροής τωρινή βαθμολογία (αρχικά για τις τρέχουσες) για τα προϊόντα τους και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την τιμή ως το ρεύμα AC για τον υπολογισμό του συνολικού φορτίου .. Regards, IanP

Προσπάθησα ότι από τη στιγμή, και η triacs εργάστηκαν αλλά το υπόλοιπο του κυκλώματος που υπέστη από απρόβλεπτες συνέπειες ... Άρχισε μόλις το κάπνισμα ... Και τότε κατάλαβα γιατί το κάπνισμα είναι κακό:) Η γνώμη μου; Δεν συνιστάται, εκτός και αν δεν είναι ολοκληρωτικά σίγουροι για το τι κάνεις ...

Γεια σου, Η άκρη, τι πήγε στραβά; σύστημα ελέγχου σας δεν ήταν (οπτικο-) έχουν απομονωθεί από το AC; Αυτό που μου πρόβλεψη είναι για 220V RMS: - 500 έως 1250W: ένα TRIAC 12A - 1500 έως 2000W: ένα TRIAC 25A 110V rms Στις: - 500 έως 1250W: ένα triac 25Α - 1500 έως 2000W: 2x TRIAC 25A σε / / θα πρέπει να OK Να τα / / mount έχουν ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τον περιορισμό της μη ισορροπημένη ενεργοποιήσετε την καθυστέρηση; αφορά

Γεια Υποθέτω ότι μιλάτε από τη χρήση 2 ή περισσότερα triacs παράλληλα, με τον ίδιο έλεγχο περίφραξη και το ίδιο φορτίο. Από την άποψη του σχεδιασμού νομίζω ότι τα ακόλουθα σημεία πρέπει να taked φροντίδα - triacs και άλλες συσκευές δεν είναι ιδανικές, πράγμα που σημαίνει ότι αν και στην ιδανική περίπτωση θα συμπεριφέρονται συγχρονισμένα, στην πράξη δεν μπορεί να συμβεί λόγω της φυσικής differents από τη μία συσκευή στην άλλη . Εκτός αν είναι χτισμένα με τον ίδιο buffer semiconducor την υπόθεση είναι ότι έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά, ακόμα κι αν είναι απειροελάχιστη. - Οι διαφορές αυτές θα μπορούν να παραστούν στην ενεργοποίηση φορές, και κάποια στιγμή λιγότεροι από το αναμενόμενο triacs μπορεί να λειτουργεί, αυτές απότομες αλλαγές στην τρέχουσα μπορεί να στρεβλώσει τον ημιτονοειδές κύμα που το triacs είναι θηλασμού για το φορτίο. Στην πραγματικότητα, θα είναι πολύ ενδιαφέρον αν μπορείτε να δείτε αυτά τα φαινόμενα με έναν παλμογράφο μία φορά το κύκλωμα πάγια. - Προκειμένου να γίνει η cirduit στην εργασία μπορεί να χρειαστεί να αποζημιώσει την κρίσιμη διαφορά, χρησιμοποιώντας πηνία και πυκνωτές. φαίνεται ένα σύνθετο κομμάτι, θα ήταν καλό να γνωρίζουμε τι φορτίο σας. Θέλω να πω, αν πρόκειται για ένα κινητήρα, θα προτιμούσαν να χρησιμοποιούν ρελέ για να πάρει το έργο, αν είστε ελέγχου του φωτός cicuits, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα σε όλα καλή τύχη Sal

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά αυτό ήταν πριν πολύ καιρό ... Σας έδωσα μόνο ένα παράδειγμα ... Sal σας έδωσε καλή εξήγηση ...

Γεια σου, πρώτα απ 'όλα, ευχαριστώ για μια τέτοια απάντηση. Το φορτίο είναι η αντίσταση, η συχνότητα Ac είναι χαμηλή (50Hz), σε σχέση με το triac χρόνο διακόπτη, και ο οδηγός μου πρόβλεψη είναι ένα μηδέν αλλαγή βολτ. Λαμβάνοντας όλα αυτά τα στοιχεία σε accouint, νομίζω ότι δεν υπάρχει πρέπει να έχει πάρα πολλά προβλήματα κατά τη χρήση: Ακόμα και αν ο διακόπτης dealy αλλαγή από το ένα triac στην άλλη, η αλλαγή δεν θα συμβεί στην υψηλή τάση του ημιτόνου. ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, τι αφορά Ze_Dib

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back