Transmitter / Receiver

N

nitr8

Guest
Ψάχνω για ένα κύκλωμα ενός πολύ μικρού μεγέθους πομπού / δέκτη.
Ο πομπός πρέπει να είναι σε θέση να στείλει τέσσερα διαφορετικά σήματα τα οποία τέσσερις διαφορετικούς δέκτες θα είναι σε θέση να λαμβάνω και να παίξουν κάποια ήχου.Ψάχνω για την samallest δυνατή δέκτη.ο πομπός μπορεί να είναι μεγάλη.

Γεια nitr8

http://www.radiometrix.co.uk/index.htm
http://www.telecontrolli.com/telecontrolli/en/catalog/catalog.htm

Οι ερωτήσεις μου:
1.Η πομπός θα στείλει μία εντολή για συγκεκριμένα παραλήπτη ή κάθε μία από τις δέκτες πρέπει να είναι σε θέση να αναγνωρίσουμε τις τέσσερις εντολές (σήματα);
2.Η πομπός θα συμπεριφέρονται ως πλοίαρχος και οι δέκτες ως σκλάβοι ή χρειάζεστε ανάδραση από κάθε δέκτες πολύ.

Χαιρετισμοί,
Silvio

Οι δέκτες θα είναι σε θέση να λάβει μόνο ένα από τα τέσσερα σήματα.
Ας πούμε ο πομπός έχει τέσσερις κουμπί του, κάθε ένα για να ενεργοποιήσετε έναν από τους δέκτες και το δέκτη θα παίξει μερικά ήχου.Ενδιαφέρομαι για να καταστεί η δέκτες όσο το δυνατόν λιγότερο από το 1 (σε) τετρ
Αυτό είναι αυτό που σκέφτομαι.Ο πομπός θα μεταδίδουν ήχου διαμορφωμένο σε υψηλή συχνότητα (τέσσερις διαφορετικές ένα για κάθε δέκτη, ανάλογα με το ποια είναι πατημένο το κουμπί).Οι δέκτες θα έχει ένα φίλτρο, αποδιαμορφωτή και ένα ηχείο.Αυτό θα κάνει το δέκτη πολύ μικρή.το φίλτρο και η αποδιαμορφωτή θα είναι η απλούστερη δυνατή μία.αυτό θα εξαλειφθεί η ανάγκη για το ηχητικό σήμα για να αποθηκεύεται το δέκτη.

Δεν θέλω να τους αλλά θέλω να τους κάνουν Ψάχνω για το σχηματικό, Οποιαδήποτε άλλη ιδέα του σχεδιασμού είναι ευπρόσδεκτη.[Το μήνυμα αυτό edited by: nitr8 για 2002-04-21 03:51]

Γεια Nitr8
Άκουσα από τον φίλο μου "στην Ιαπωνία που πωλούν πολύ μικρές πομπού / δέκτη, αλλά έχω κάποια ερώτηση για εσάς
1 πόσο ρυθμός baud ή bit / sec
2 πόσο μεγάλη απόσταση θέλετε να comunicate
3 τι είδους χρήση doyou τροφοδοτικού
αν σου δείξω τα στοιχεία που θα ζητήσω από τον φίλο μου.
Additinary ιαπωνική εταιρεία Mitsumi έχουν μικρή συσκευασία TR / re product.This είναι ένα παράδειγμα Bluetooth
http://www.mitsumi.co.jp/cgi-bin/agree.cgi?frame=1&url = 2FCatalog%% 2Findex 2Fhifreq%% 2Ehtml
ενδεχομένως χρήσιμο για σας

Το έργο είναι για μια κατηγορία.
Ο σχεδιασμός είναι μια εντοπισμού, για να βοηθήσει στην εξεύρεση στοιχείων όπως τηλεχειριστήριο, κινητό ή οποιαδήποτε άλλη μία στοιχεία τείνει να χάνουν συχνά.Πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε οικιακό περιβάλλον.Τόσο περιορισμένο εύρος.Ο δέκτης μπορεί να κολλήσει σε κάθε σημείο (τηλεχειριστήριο, κλπ), ως εκ τούτου πρέπει να είναι μικρό και ελαφρύ.Θα πρέπει δίπλα πράγματα άλλες περιέχουν ένα μικρό ηχείο.Όταν ένα κουμπί για την πομπός είναι πατημένο, ο δέκτης θα μπιπ.Ο πομπός μπορεί να τρέξει από μπαταρίες ΑΑ, διότι θα είναι τοποθετημένα σε τοίχο.
Αλλά ο δέκτης πρέπει να τρέξει των μικρών κυττάρων γύρου, όπως στα ρολόγια.
Πάλι Ενδιαφέρομαι για το σχηματικό.εάν φίλος μπορεί να παράσχει το σχηματικό ότι θα είναι δροσερό.Κάθε σχεδιασμός που θα συμπληρώσετε τις ανάγκες μου θα είναι δροσερό.μπορεί να είναι ένα πομπό FM / δέκτη ή οποιοδήποτε άλλο σχέδιο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back