To flash πρόγραμμα της aduc7022 μέσω JTAG interface

A

Ashish Sharma

Guest
Αγαπητέ όλους,
Θέλω να αναβοσβήνουν πρόγραμμα της aduc7022 ic μέσω JTAG.Αλλά από την ίδια πλευρά dont θέλω να χρησιμοποιήσω το ακριβό επιλογές avilable έτσι μπορεί κανείς να μου πει το κινούμενος σπειροειδώς σχηματικό που υποστηρίζουν aduc7022 και το αντίστοιχο λογισμικό.και η διαδικασία για να τα κάνουν όλα.
ευχαριστώ εκ των προτέρων
αναμονή για την απάντησή σας

Ευχαριστώ όλους!
Έχω πράγματι πήρα το κύκλωμα συστρεφόμενος sourceforge.net σύνορα και χρησιμοποιούνται Rowley να αποκτήσουν πρόσβαση των οδηγών, για να τακτοποιήσουμε την κύρια φάση του προβλήματος.

Τώρα είμαι σε θέση να επικοινωνούν με την MCU αλλά το πρόβλημα εδώ είναι ότι έχω μια. Cfg αρχείο που θέλω να κατεβάσετε την λάμψη της MCU, ωστόσο οι οδηγοί Rowley δέχονται μόνο μερικές από τις μορφές εκτός. Cfg μορφή.
έτσι ps πείτε αν υπάρχει τρόπος να το πρόγραμμα το αρχείο μου στην MCU.

Ευχαριστώ

ήρθα να γνωρίζουν ότι τα απλά του να αλλάξει αυτό. cfg αρχείο. hex αρχείο στην επέκταση και ότι θα ήταν το ίδιο.έτσι διασκέδαση σε κατεβάζω πολύ εύκολη
αλλά τώρα δείχνουν του με το checksum error!
οποιαδήποτε ένδειξη!

Ashish Sharma έγραψε:

ήρθα να γνωρίζουν ότι τα απλά του να αλλάξει αυτό. cfg αρχείο. hex αρχείο στην επέκταση και ότι θα ήταν το ίδιο.
έτσι διασκέδαση σε κατεβάζω πολύ εύκολη

αλλά τώρα δείχνουν του με το checksum error!

οποιαδήποτε ένδειξη!

Ashish Sharma έγραψε:

Αγαπητέ όλους,

Θέλω να αναβοσβήνουν πρόγραμμα της aduc7022 ic μέσω JTAG.
Αλλά από την ίδια πλευρά dont θέλω να χρησιμοποιήσω το ακριβό επιλογές avilable έτσι μπορεί κανείς να μου πει το κινούμενος σπειροειδώς σχηματικό που υποστηρίζουν aduc7022 και το αντίστοιχο λογισμικό.
και η διαδικασία για να τα κάνουν όλα.

ευχαριστώ εκ των προτέρων

αναμονή για την απάντησή σας

Zoran22 έγραψε:

ftp://ftp.analog.com/pub/MicroConverter/ARM 20Tools% /

Hi all

ΩΣ ανά KST πληροφορίες, οι συσκευές Analog δίνει το λογισμικό για να κατεβάσετε το πρόγραμμα για να το MPU.Απαιτεί την σειριακή επικοινωνία λιμάνι για να κατεβάσετε το πρόγραμμα.το κατεβάσετε το αρχείο hex για την MPUΚάθε refrence παραπέμψει www.analog.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back