Tektronix 2213 preregulator αποτυγχάνουν

G

generico

Guest
Γεια σε όλους I `m προσπαθώντας να επισκευάσει παλιά preregulator μου Tek2213 (Α18) του πλοίου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το Q933 τρανζίστορ διακόπτης είχε όλες τις καρφίτσες στο βραχυκύκλωμα ... Αντικατέστησα Q933 και Q931 (λόγω της E & C είναι βραχυκύκλωμα). Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρήκα καμία λογοτεχνία (υπηρεσία εγχειρίδιο, φόρουμ) όπου ο ακριβής τύπος τρανζίστορ ήταν απεικονίζονται, θα βρείτε μόνο ότι θα μπορούσε να είναι μια 2N2907. Αντικατέστησα τον αρχικό από αυτό, αλλά ... Τώρα όταν ενεργοποιείτε το ORC, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε το χρόνο severals (όπως ένα loop), αλλά αυτό δεν γίνεται. Ακούω έναν ήχο σαν ένα μικρό πουλί στην preregulator (severals ώρα). Αν μου αποσυνδέστε το P804 & P803 (φορτίο κύκλωμα από A18) την preregulator ενεργοποιήσετε successully και Ι dont ακούτε τον ήχο 1-Ο καθένας μπορεί να μου πει ο ακριβής τύπος Q931; 2-Ο ήχος αυτός οφείλεται ηλεκτρολυτικές αποτυχία C; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια σου, :) καλωσόρισμα σας! Ι dont πιστεύω, ότι ένα pinout ειδώλου μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, τότε μπορείτε να κάμψει την καρφίτσα βάση προς την κατεύθυνση opposit ... Άλλο ερώτημα είναι ισοδύναμη με την παράμετρο, αλλά μια παροχή PWR μπορεί να είναι (hopfely) δεν είναι τόσο πολύ κρίσιμο. Αυτά Πεδίο είναι σε δημόσια σχετική κακή τεκμηριωμένη? Κατέβασα πριν από λίγο καιρό από κάπου 14MB ServMan, αλλά δηλαδή ακριβώς σχήμα preregulator σας είναι χαμένη, έχει drowing πληθυσμό PCB, τα μέρη lits στην αρχή, από ό, τι έχει τελειώσει. :-( Ίσως μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στο "yahoo Tek-ομάδα":?! http://tech.groups.yahoo.com/group/TekScopeArc2/ Ικανοποιητική πρόοδος Κ.

Τέλος, η preregulator λειτουργεί μια χαρά. Q931 (SKB3334) μπορεί να αντικατασταθεί από 2N2907 από SGSThomson (TO-18) Το pin Q931 έξω ταιριάζει με την απεικονίζεται στο σχήμα 9.2 (CBE) στο εγχειρίδιο συντήρησης revNOV82. Ο ήχος σαν ένα πουλί σε κάθε ενεργοποίηση, είναι ακόμα εκεί (Ι belive ότι είναι CR909), αλλά ... ο νόμος λέει: «αν everythings δουλεύουν μια χαρά, μην αγγίζετε" εφιστώ την A18 σχηματικές αναπαραστάσεις, όταν εγώ θα το scan, εγώ θα το μήνυμα

Γεια Generico, :) Ωραία! Θα περιμένω (επίσης) για scan_ σας & tnx ακόμα ... Best reagards! Κ.

Τέλος, αυτές οι προσκολλήσεις είναι οι σχηματικές αναπαραστάσεις 2213 preregulator Καλή διασκέδαση

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back