TCP / UDP επικοινωνία μεταξύ ενός μικροελεγκτή και ένα PC

D

drabos

Guest
Θα χρειαστεί μια ανακοίνωση TCP ή UDP μεταξύ ενός μικροελεγκτή και ένα PC. Η απαιτούμενη ταχύτητα: 1-2 Mb / s. Μπορείτε να μου συστήσει κάτι; Μήπως κάποιος έχει εμπειρία με WIZnet τρόφιμα; Ευχαριστίες

Γεια σου, CP22xx από πυρίτιο εργαστήρια είναι αρκετά απλό στη χρήση. Silicon Labs παρέχει πολλά παραδείγματα κώδικα για την αποστολή δεδομένων μέσω Ethernet. Επισκεφτείτε τα www.silabs.com για περισσότερες λεπτομέρειες Όσον αφορά S.Rajesh Kumar

Γεια σου, Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Cirrus Logic CS8900 του. Έχει inbult MAC και PHY με διεπαφή ΛΑΣ. Ο ελεγκτής θα υποστηρίξει 10Mbps.

Δοκιμάστε να κάνετε αναζήτηση Zilog ή μικροτσίπ MCU. Έχουν intergrated Ethernet ελεγκτή με MCU. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να κάνετε το έργο σας. Αν σας αρέσει η άλλη μέθοδος. -> www.edtp.com

ENC28J60 αυτόνομου ελεγκτή Ethernet με διασύνδεση SPI από την Microchip είναι επίσης καλή επιλογή

Πόσο σχετικά με το ασύρματο τσιπ ethernet;

σε κάποιο έργο microcontrller με ενσωματωμένο Ethernet controller είναι η καλύτερη επιλογή, για παράδειγμα αυτού του τύπου του ελεγκτή είναι PIC18F97J60/J90

Γεια σας, νομίζω ότι wiznet είναι μια καλή επιλογή αν χρειάζεστε ένα LAN 10/100 γρήγορα. Το χρησιμοποίησα περίπου 4 χρόνια. Έχω δοκιμάσει να αναλύσει άλλη λύση στην αγορά, αλλά wiznet ήταν ταχύτερη. Τέλος πάντων, αν δεν χρειάζεστε την απόδοση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη λύση (ένας επεξεργαστής με ενσωματωμένο LAN, για παράδειγμα, την NXP LPC2378). Θεωρεί ότι ο Dan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back