string κατάστημα σε pic βοήθεια eeprom!

D

desertkids

Guest
γεια, μπορεί να πει πώς μπορεί να λύσει το πρόβλημα,

1) im πρέπει να μέτρο 2 αισθητήρα θερμοκρασίας και 1 αισθητήρα πίεσης
2) im μπορούν να πάρουν το συγκεκριμένο volt έξω, μέτρο temp & μέτρο τύπου του κάθε αισθητήρα (για EXP, volt_T1, TEMP_1, volt_T2, TEMP_2, voit_press, PRESS)
3) Τώρα το πρόβλημά μου είναι πώς μπορώ να αποθηκεύουν όλα σε αυτή τη σειρά eeprom στο pic; θα πρέπει να το αποθηκεύσετε σε ρυθμιστικό διάλυμα πρώτα;

παρακαλώ βοηθήστε με, αν μπορεί να μου δείξετε μερικά γ κώδικα για το πώς να το κάνετε αυτό, ευχαριστώ

Τι μεταγλωττιστής χρησιμοποιείτε;
Hi-Tech έχει λειτουργίες για την ανάγνωση και τη γραφή στην EEPROM, μόνο ματιά στο «pic.h»

I dont CCS χρήση αλλά Im αρκετά βέβαιος ότι θα υποστηρίξει ανάγνωσης / εγγραφής EEPROM.

Στη συνέχεια το γράψετε ακριβώς και το διαβάσετε, προς και από eeprom ως μια σειρά από αξίες.

Αυτός είναι ο κώδικας να χρησιμοποιήσω για να γράψετε τιμές στην μνήμη EEPROM για 18F2455 και χρησιμοποιώντας MCC18

/ / Στη συνέχεια θα αποθηκεύσει κατάσταση στην μνήμη EEPROM
EECON1bits.CFGS = 0? / / Για να είναι σε θέση να εκτελέσει λειτουργιών ανάγνωσης / εγγραφής
EECON1bits.EEPGD = 0? / / Για να επιλέξετε EEPROM λειτουργία εγγραφής
EECON1bits.WREN = 1? / / Enable writting
EEADR = PacketFromPC.Address? / / Διεύθυνση για την αποθήκευση
EEDATA = PacketFromPC.Command? / / Δεδομένων για την αποθήκευση
EECON2 = 0x55? / / Sequence χρειάζεται να είναι σε θέση να γράψετε
EECON2 = 0xAA? / / Sequence χρειάζεται να είναι σε θέση να γράψετε
EECON1bits.WR = 1? / / Write πληροφορίες
EECON1bits.WREN = 0? / / Τερματισμός λειτουργίας

hi, im χρησιμοποιώντας CCS compiler.αλλά δεν im stil πολύ σαφείς σχετικά με το πώς να αποθηκεύουν και να διαβάσετε τη μνήμη.Μπορώ να γράφω τη λειτουργία για να αποθηκεύουν και να διαβάσετε δεκαεξαδικού κώδικα στη μνήμη, αλλά δεν είναι σε συστοιχία / string...please δείχνουν κάποια πηγή γ τότε εγώ θα σαφείς σε αυτό .. thanks

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back