streaming video σε vb

M

mexx

Guest
Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ιδέα για το πώς να κάνετε streaming video σε VB6; Ψάχνω να γράψω μια ενότητα διακομιστή που video streams σε έναν πελάτη. Ο πελάτης μπορεί να είναι είτε VB ή μια βοηθητική εφαρμογή Java στον IE. Είμαι, επίσης, προσπαθούν να αναπτύξουν ActiveX Control, που είναι ενσωματωμένο σε IE browser. Έχω επίσης μια κάμερα web επισυνάπτεται στο PC. Μέσω αυτού του ελέγχου ActiveX, θέλω να εμφανιστεί το βίντεο συνεχούς ροής (σε πραγματικό χρόνο), λαμβάνεται από την κάμερα Web. Έχει κανείς να κάνει στο παρελθόν; Δεν ακούγεται πολύ δύσκολο να κάνουμε. Δεν είμαι σίγουρος τι παράθυρα κατηγορίες / λειτουργίες για χρήση. Θέλω να κολλήσει με VB. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν ξέρω για το streaming video, αλλά μπορείτε να στείλετε εύκολα μια ροή δεδομένων από τον κεντρικό υπολογιστή στον πελάτη σε VB6. Χρησιμοποιήστε το ενσωματωμένο Winsock32.DLL ελέγχου που παρέχει όλο το TCP / IP διασύνδεση συνδεσιμότητα πρίζα. Στο τέλος server, ρύθμιση των παραμέτρων ενός διακομιστή απαιτείται θύρα σας, ξεκινήστε μια αποστολή δεδομένων ρουτίνας και να τον ακούσετε. Από τα τέλη πελάτη, να ανοίξετε μια σύνδεση στο διακομιστή και να αρχίσει να πάρει τα δεδομένα.

Έχετε κάποια ιδέα για το πώς μπορούν να σταλούν ασύρματο Κατάσταση:? Server και Client είναι μια απόσταση, έτσι ώστε ούτε bluetooth ούτε Wi-Fi είναι διαθέσιμη ..... Αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα .... μπορείτε να το post στο http://www.edaboard.com/thread195168.html # post817753 Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων ......

εδώ είναι πώς να διαβάσει εικόνα από webcan να VB ..

Γεια σου, .. Σας ευχαριστώ πολύ ... αλλά δεν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία για το πώς να στείλει αυτό το ασύρματο βίντεο; 3:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back