stepper κινητήρα επιλογή για ένα συγκεκριμένο φορτίο σε αυτό.

J

jit_singh_tara

Guest
Γεια σας φίλοι, Παρακαλώ να προτείνει πώς να επιλέξετε ποια stepper κινητήρα θα ταιριάζει με τις ανάγκες μας με βάση ένα συγκεκριμένο βάρος που μπορεί να μεταφέρει σε ορισμένη απόσταση από αυτό. για παράδειγμα αν stepper κινητήρα μου είναι συνδεδεμένος σε δίσκο αλουμινίου του 1kg, 30 εκατοστά σε διάμετρο και σε απόσταση 3 ίντσες. τότε πώς μπορώ να επιλέξω για το οποίο stepper κινητήρα θα μου ταιριάζει, το μοτέρ δεν θα πρέπει να παραλείψετε βήματα και έχει να τρέξει σε 25 βήματα ανά δευτερόλεπτο. Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις μου πώς θα προχωρήσουμε. Jitender singh

Είναι κανείς που μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το θέμα υπάρχει .......

Γεια σου. Αυτό είναι ένα interresting πρόβλημα. Hovewer δεν νομίζω ότι θα βρείτε κάποια συγκεκριμένη stepper που απαιτούνται για ένα συγκεκριμένο φορτίο. Αιτία για αυτό είναι ότι το μέγιστο φορτίο για κάθε stepper είναι εξαρτημένοι από τα τρέχοντα ταΐζετε σε αυτό. Το πιο πρόσφατο ταΐζετε σε ένα stepper, τόσο περισσότερο φορτίο είναι ικανός να χειριστεί.

μπορεί κανείς να προτείνει μου ότι αν ένα stepper κινητήρα προδιαγραφών λέει: dc 3,25 ενισχυτή, τότε αυτό σημαίνει 3,25 αμπέρ / φάση; Πόσο ρεύμα του κινητήρα θα απαιτούσε όταν εκτελείται στην ελεύθερη λειτουργία χωρίς φορτίο σε αυτό. Επίσης, μου δείχνουν ποιος οδηγός θα ανταποκρίνονται καλύτερα αυτή την προδιαγραφή. 1.Ι Αναφέρομαι σε l297/l298 συνδυασμό για αυτό. 2. βασίζεται MOSFET είναι επίσης μια επιλογή. Το μοτέρ είναι Sanyo-DENKI 1,8 μοίρες, dc 3,25 amp.model: 103h7124-1041.

Γεια σας, έχω το ίδιο πρόβλημα .... Τι u έκανε με Urs; Φυσικά το πρόβλημά μας είναι πώς θα επιτευχθεί αυτό άμεσα συνδεδεμένες αδράνεια; Θα χρησιμοποιηθεί για αυτές τις προσκολλήσεις thnx [QUOTE = jit_singh_tara? 720374] Γεια σας φίλοι, Παρακαλώ να προτείνει πώς να επιλέξετε ποια stepper κινητήρα θα ταιριάζει με τις ανάγκες μας με βάση ένα συγκεκριμένο βάρος που μπορεί να μεταφέρει σε ορισμένη απόσταση από αυτό. για παράδειγμα αν stepper κινητήρα μου είναι συνδεδεμένος σε δίσκο αλουμινίου του 1kg, 30 εκατοστά σε διάμετρο και σε απόσταση 3 ίντσες. τότε πώς μπορώ να επιλέξω για το οποίο stepper κινητήρα θα μου ταιριάζει, το μοτέρ δεν θα πρέπει να παραλείψετε βήματα και έχει να τρέξει σε 25 βήματα ανά δευτερόλεπτο. Παρακαλούμε στείλτε τις προτάσεις μου πώς θα προχωρήσουμε. Jitender Singh [/quote]

veiledcavalier Πάνω από ένα έτος είναι παρελθόν. Έχει πιθανότατα εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Θα ήθελα να προτείνω μια εξήγηση στο ΕΠ, αλλά είμαι εξοικειωμένος μόνο με μετρικές τιμές. Ένα άλλο πρόβλημα που arives είναι το πόσο ρεύμα και τάση υπάρχει avaiable για χρήση.

[QUOTE = Prototyp_V1.0? 920603] veiledcavalier Πάνω από ένα έτος είναι παρελθόν. Έχει πιθανότατα εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Θα ήθελα να προτείνω μια εξήγηση στο ΕΠ, αλλά είμαι εξοικειωμένος μόνο με μετρικές τιμές. Ένα άλλο πρόβλημα που arives είναι το πόσο ρεύμα και τάση υπάρχει avaiable για χρήση. [/Quote] Γι 'αυτό ήθελα να ξέρω τι έκανε! Συγνώμη WHT του "ΕΠ"? Metric αξίες OK PLZ περίτεχνα. thnx

ΕΠ είναι ο τύπος που ξεκίνησε το νήμα. Τουλάχιστον αυτό που έχω μάθει από διάφορους φορείς.

Έχω το ίδιο πρόβλημα .... Τι u έκανε με Urs; Φυσικά το πρόβλημά μας είναι πώς θα επιτευχθεί αυτό άμεσα συνδεδεμένες αδράνεια; Θα χρησιμοποιηθεί για αυτές τις προσκολλήσεις
Δεν καταλαβαίνω τι είναι ιδιαίτερο πρόβλημα σας. Τα χαρτιά είναι υπολογισμού κάποιες σχέσεις του δίσκους, αλλά να γνωρίζουν την διαθέσιμης ροπής σε σχέση με χαρακτηριστική ταχύτητα, πρέπει να αναφέρεται σε προδιαγραφές κινητήρα σας. Ή να υπολογίσετε τις απαιτούμενες προδιαγραφές κινητήρα και δίσκο για να βρεθεί μια κατάλληλη. Μάλλον απλή.

[QUOTE = FVM? 920743] Δεν καταλαβαίνω τι είναι ιδιαίτερο πρόβλημα σας. Τα χαρτιά είναι υπολογισμού κάποιες σχέσεις του δίσκους, αλλά να γνωρίζουν την διαθέσιμης ροπής σε σχέση με χαρακτηριστική ταχύτητα, πρέπει να αναφέρεται σε προδιαγραφές κινητήρα σας. Ή να υπολογίσετε τις απαιτούμενες προδιαγραφές κινητήρα και δίσκο για να βρεθεί μια κατάλληλη. Μάλλον απλή. [/Quote] Ευχαριστώ FVM για τη θετική ανταπόκρισή σας. Στην πραγματικότητα το πρόβλημά μου είναι ότι για τη συνδεδεμένη άμεσα ή Βολάν εφαρμογή δεν μου φυσικά καταλαβαίνουν πώς να πάρει την απαιτούμενη ροπή που κάνει την πορεία του φορτίου, και έτσι μπορώ να επιλέξουν κινητήρα μου. Γνωρίζω ότι υπάρχει μια φόρμουλα σε χαρτί, αλλά είναι ασαφές για μένα. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι για το stepper κινητήρα, αν έχω την KW που απαιτούνται από τον κινητήρα, έτσι δεν είναι ίση με την VXI επειδή δεν έχω καμία specs κινητήρα διαθέσιμη. Αν ξέρω ότι η γενική εξίσωση KW για το stepper θα είναι καλό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ξέρω ότι υπάρχει μια φόρμουλα σε χαρτί, αλλά είναι ασαφές για μένα.
Ένα βιβλίο φυσικής θα πρέπει να βοηθήσει.
Ένα άλλο πράγμα είναι ότι για το stepper κινητήρα, αν έχω την KW που απαιτούνται από τον κινητήρα, έτσι δεν είναι ίση με την VXI επειδή δεν έχω καμία specs κινητήρα διαθέσιμη. Αν ξέρω ότι η γενική εξίσωση KW για το stepper θα είναι καλό.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Βλέπω δύο επιλογές: - να πάρει την προδιαγραφή - ξέχασε σχετικά με τις προδιαγραφές και τους τύπους, απλώς προσπαθήστε

Γεια σας παιδιά, εγώ προσπαθώ να ξέρουν πώς να κάνουν το electornic κύκλωμα για τον έλεγχο ενός stepper κινητήρα ...... ήξερα ότι ULN2003 περιορίζεται σε 0,5 A ...... αλλά κινητήρα μου είναι περίπου 3 Α. .... έτσι δεν ξέρω τι κύκλωμα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ή έχουν σχεδιαστεί ..... ο καθένας μπορεί να βοηθήσει ......... υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης εκεί έξω ξέρω, αλλά είναι πολύ ακριβά. ..... έτσι θέλω κάποιες άλλες λύσεις που μπορούν να γίνουν τελικά είμαι στην αποφοίτησή του αυτό το μήνα μου και χρειάζομαι αυτό σε πτυχιακή μου ...... είμαι μηχανολόγος μηχανικός, γι 'αυτό δεν έχουν πολλή γνώση στον τομέα αυτό .... έτσι τυχόν απαντήσεις πρέπει να είναι αρκετά ενδεικτικό .... thx εκ των προτέρων

ήξερα ότι ULN2003 περιορίζεται σε 0,5 A ...... αλλά κινητήρα μου είναι περίπου 3 Α
Ένας κινητήρας με 3Α τωρινή βαθμολογία θα μου πιθανότατα ένα είδος διπολική και απαιτούν σταθερό ρεύμα κίνησης, perferably από οδηγό PWM stepper. Υπήρξαν διάφορα θέματα που σε edaborad κυκλώματα συζήτηση οδηγό βήμα κινητήρα.

Dears, όπως έχω διαβάσει όλο το νήμα και να μάθετε ότι θέλετε να οδηγήσετε το 1 kg βάρος που φέρουν τη ρόδα χρησιμοποιώντας stepper κινητήρα. Όπως έχω σπουδάσει μηχατρονική λίγο I εσκεμμένο την ακόλουθη λύση και αν μπορεί να βοηθήσει. 1. Θα χρειαστείτε σίγουρα τις τεχνικές προδιαγραφές του κινητήρα που ήδη έχετε και πλακέτα ελέγχου του. Έλεγχος ενός κινητήρα είναι ένα ξεχωριστό θέμα. έτσι ώστε να είναι σε θέση να διασυνδέσει το μοτέρ με μάγισσα ελεγκτή μονάδας είναι σύμφωνα με τις οδηγίες σας. 2. Για τη διακίνηση φορτίου Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε ένα απλό κιβώτιο ταχυτήτων που χρησιμοποιούν μικρά ροπή για να περιστρέψετε τον τροχό που φέρουν. 3. Τώρα υπάρχει μαθηματική συνεπάγεται. Θα πρέπει να μάθουμε πόσα βήματα προς τα εμπρός δίσκους ή αλλαγή στη γωνία των τροχών που φέρουν. Μπορείτε να βρείτε εύκολα έξω αυτό το σιτηρέσιο από το μηχανικό κιβώτιο ή θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας "δεν είναι μια μεγάλη υπόθεση». Ελπίζω ότι αυτή η έμμεση προσέγγιση βοηθά, καθώς αυτό λειτουργεί για μένα. : Oops:

Ένα μοτέρ με 3Α τωρινή βαθμολογία θα μου πιθανότατα ένα είδος διπολική και απαιτούν σταθερό ρεύμα κίνησης, perferably από οδηγό PWM stepper. Υπήρξαν διάφορα θέματα που σε edaborad κυκλώματα συζήτηση οδηγό βήμα κινητήρα.
Ευχαριστώ Θα το κοιτάξω για την εν λόγω

[QUOTE = mahmoudhawi? 921432] Γεια σας παιδιά, εγώ προσπαθώ να ξέρουν πώς να κάνουν το electornic κύκλωμα για τον έλεγχο ενός stepper κινητήρα ...... ήξερα ότι ULN2003 περιορίζεται σε 0,5 A ..... . κινητήρα, αλλά μου είναι περίπου 3 Α. .... έτσι δεν ξέρω τι κύκλωμα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ή έχουν σχεδιαστεί ..... ο καθένας μπορεί να βοηθήσει ......... υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης εκεί έξω i γνωρίζουν, αλλά είναι πολύ ακριβά ...... έτσι θέλω κάποιες άλλες λύσεις που μπορούν να γίνουν τελικά είμαι σε αυτό το μήνα την αποφοίτησή μου και χρειάζομαι αυτό σε πτυχιακή μου ...... είμαι ένα μηχανικό μηχανικός έτσι δεν έχω πολλή γνώση στον τομέα αυτό .... έτσι τυχόν απαντήσεις πρέπει να είναι αρκετά ενδεικτικό .... thx εκ των προτέρων [/quote] Για u, νομίζω u πρέπει να κάνετε αναζήτηση στο φόρουμ λίγο περισσότερο. Βρήκα πολύ χρήσιμες πληροφορίες εδώ. Αλλά ως έναρξη u μπορεί να χρησιμοποιήσει το συνημμένο pdf, και να αρχίσει με 298 οδηγός για τη διπολική 2Α και TIP 122 γέφυρα ήμισυ για μονοπολική. u μπορεί να βρει πληροφορίες σχετικά με WHT είπα και επισυνάπτεται στο φόρουμ. Ξέχασα να πω ότι u u μπορεί να χρησιμοποιήσει ULN2003 για υψηλότερο από 0,5 A από βραχυκύκλωμα τερματικά μαζί ως ur Ampere απαιτεί.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back