I
insaniac
Guest
Γεια σου, έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το I2C comunnication μεταξύ PIC18F452 και 16F877A ΣΜΕ. Είμαι χρησιμοποιώντας ένα ICD2 για τον εντοπισμό σφαλμάτων της εφαρμογής έτσι έχω ένα συγκεκριμένο έλεγχο, στη συνέχεια, τα μητρώα που συμμετέχουν στην comunnication. Η probleme φαίνεται να είναι το bit BF του resgiter SSPSTAT. Είναι που δεν ορίζονται μετά από το εισόδημα του νέα δεδομένα. Είμαι έλεγχο της SSPBUF για δεδομένα για το εισόδημα και είναι φθάνουν ως είναι espected αλλά το bit BF δεν είναι να καθοριστεί και ο αλγόριθμος ελέγχου μου δεν είναι σε θέση να εκτελέσει οποιαδήποτε ενέργεια, επειδή χρησιμοποιεί εκείνο το κομμάτι σε ένα εξαρτώμενο τρόπο (ελέγξτε μικροτσίπ του AN734). Είμαι λίγο τον έλεγχο της BF πριν από κάθε ανάγνωση SSPUBF!! Αυτή είναι η παράξενη συμπεριφορά! Οποιαδήποτε σχόλια ή προτάσεις θα εκτιμηθεί! Σας ευχαριστώ όλους. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 20 λεπτά: [/color] [/size] Θα μπορούσε να είναι το ICD2 ότι είναι ανάγνωση και την εκκαθάριση των μητρώων MCU όταν εντοπισμού σφαλμάτων της εφαρμογής; Πρέπει να ανακαλύψουν τι συμβαίνει προτού να πάρω τρελός!