SSTA - Διδακτορική διατριβή, κύριες πτυχές της έρευνας

S

SSTA

Guest
Γεια σας, θέλω να γράψω διδακτορική διατριβή μου για SSTA. Μπορεί κάποιος συμβουλεύει τα οποία είναι τα κύρια θέματα της έρευνας και τι μπορεί να γίνει εδώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

τι εννοείτε όταν λέτε SSTA, έναντι STA; Είναι σχετικό;

Ω, εννοώ Στατιστική Στατική ανάλυση χρονισμού. SSTA έναντι STA δεν μπορεί να είναι ένα θέμα του διδακτορική διατριβή. Οπότε η ερώτησή μου είναι τι μπορεί να γίνει με SSTA; Ίσως οι νέες μέθοδοι της SSTA των ψηφιακών κυκλωμάτων ή νέων αλγορίθμων για την ανάλυση SSTA; Ευχαριστώ!

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά αν είστε επιδιώκουν Ph.D, πρέπει να ξέρετε τι κάνετε.

Συμφωνώ απόλυτα με listinxlation lol το ίδιο πράγμα σκέφτηκα: D

Χάρη lostinxlation .. Προσπαθούσα να βρείτε συμβουλές σχετικά με τις κύριες πτυχές. Νόμιζα ότι ήμουν σαφής. Τέλος πάντων, ευχαριστώ.

Δεν θέλω να φανώ αγενής, αλλά εδώ είναι ότι μετά από να κάνει διδακτορικό θα είστε σε θέση να επιβλέπει τα έργα άλλων μαθητών δικαίωμα; αλλά, αν δεν είστε σε θέση να εξαρτάται από τον εαυτό σας στην προετοιμασία βαθμό σας για το πώς θα πας να τους επιβλέπει; και πάλι δεν είμαι προσπαθεί να είναι αγενής:) μόλις i δημοσιεύτηκε τι σκέφτηκα:)

Ευχαριστώ για παιδιά "βοήθεια" σας. Ζήτησα να με βοηθήσει, τίποτα περισσότερο. Εάν δεν μπορείτε, παρακαλώ, μην απαντήσω εδώ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back