SS7/C7

L

leekk8

Guest
Είμαι νέος σε τηλεπικοινωνίες, αλλά πρέπει να κατανοήσουν SS7 πρωτόκολλο για τη δουλειά μου.Μπορεί κανείς να εξηγήσει τι είναι ISUP, MAP, και SCCP;Ποια είναι τα καθήκοντά τους;

TQ

Εξ όσων μπορώ να θυμάμαι αυτά τα στρώματα στα C7 που μοιάζει με εκείνη του μοντέλου OSI 4 με 7
ISUP: ISDN μέρος χρήστης είναι χρησιμοποιείται για να οριστεί η συμβατότητα με τις δύο ct.sw και pkt sw.
ενώ ΧΑΡΤΗΣ: κινητό τμήμα αίτησης η οποία είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των κινητών σηματοδότησης όπως GSMMAP και ANSI-41 "για CDMA"
ΕΕΚΠ: σηματοδότηση σύνδεση είδους ελέγχου "Δεν μπορώ να θυμάμαι τι κάνει ακριβώς"

Υπάρχει επίσης ένα βιβλίο με το όνομα NGN - SS7

SS7 είναι ένα πρωτόκολλο τηλεφωνίας που χρησιμοποιείται σε interconection μεταξύ των varius τμήματα ενός PSTN ή swicht GSM (MSC)

wikipeadia έλεγχος για brife intro ή πηγαίνετε σε οποιοδήποτε SS7 σηματοδοσίας refrence.χαιρετισμοί,

MTP ληφθεί μέριμνα σχετικά με τη δρομολόγηση των μηνυμάτων και τη διαχείριση του δικτύου
SCCP ληφθεί μέριμνα της μετατροπής παγκόσμιο μετάφραση τίτλος σε κώδικες σημείο susbsystem
ISUP παρέχει σηματοδότησης.
ΜΑΡ είναι ένα πρωτόκολλο επιπέδου εφαρμογής λαμβάνει υπηρεσίες από SCCP και TCAP.
TCAP είναι σχετικές με το κύκλωμα που δεν αφορούν συναλλαγές εφαρμογή.

Έχω ανοίξει ένα άλλο νήμα για να συζητήσουμε τα πάντα για το SS7, καθώς και GSM.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=248438&highlight =

ISUP είναι για την εγκατάσταση κλήση signaling.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back