SPI interface σε VHDL για Νιος

E

E_D_W_I_N_83

Guest
αγαπητέ frens, currrently είμαι χειρισμό μιας FPGA APEX20K του σκάφους και απλά να πάρει για να το χρησιμοποιήσετε .. έτσι είμαι υποθέτω να εφαρμόσει μια διεπαφή SPI χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή Νιος και το Avalon διακόπτη fabric.at αυτό το σημείο του χρόνου, είμαι μόνο εξοικειωμένοι με VHDL και αναρωτιόμουν αν any1 έχει τον πηγαίο κώδικα σε VHDL για μια διεπαφή SPI. Πάω να το συνδέσετε με ένα τσιπ 74HC595 (που αποτελείται μητρώο μετατόπιση και μια ασφάλεια) και τα LED για να δείξει ότι τα LED με όλα τα ανάβουν σε 1 χρόνο, αντί να ligthing έως 1 από 1.anyway, ένα απλό demo του, αλλά Είμαι απλά δεν είναι σίγουρος για την κωδικοποίηση και θα είμαι υπόχρεος πραγματικά οποιαδήποτε help.thanks. Eddie: D

Τι NIOS / Quartus έκδοση κάνει χρήση u; Απ 'όσο γνωρίζω είναι μια IP για μια SPI στην SOPC διαθέσιμα εκεί. Kind εξέγερση αφορά

Γεια σου Αν χρησιμοποιείτε Quartus πακέτο, για όλα τα τυποποιημένα πρωτόκολλα, Altera παρέχει Megacore λειτουργίες. Νομίζω ότι μπορείτε να δημιουργήσετε SPI πυρήνα, χρησιμοποιώντας λειτουργίες Megacore. Μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες από την ιστοσελίδα Altera. Regards, Vishwa

Γεια σου, NIOS έχει ήδη SPI πυρήνα χτισμένο in Θα πρέπει να το υπόσταση από τον οικοδόμο SOPC. Παρακαλώ διαβάστε την τεκμηρίωση για NIOS, θα πάρετε πολλές πληροφορίες εκεί. Best Regards,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back