SpectreRF για Windows PC;

I

iemotions

Guest
Μήπως η υποκατάσταση των SpectreRF για Winodws;
Θέλω να προσομοίωση 5GHz θόρυβο φάσης VCO σε
pc μου, διότι η θέση εργασίας είναι πολύ αργοί
(κακή υπηρεσία)

Firma ARM zaprezentowała trzy nowe GPU oraz procesor wideo Mali-V550. Mali-T860 to najpotężniejszy układ, który znajdzie zastosowanie w najbardziej wydajnych smartfonach/tabletach.

Read more...

μπορείτε να πάρετε @ DS και χρησιμοποιούν αντί!

Χρήση Σπεκτρ στο IC5033 για Redhat7.3.Παροδικές κλίμακας ταχύτητας προσομοίωση με το ρολόι της CPU.Μια 2GHz Athlon είναι περίπου 2x ένα Sun Blade.Για SpectreRF θεωρούν 2-4GB μνήμη για ανάλυση PSS.

Παράθεση:

Για SpectreRF θεωρούν 2-4GB μνήμη για ανάλυση PSS.

PSS πρέπει να αποθηκεύσετε όλες τις μεταβλητές του δικτύου για κάθε σημείο των θεμελιωδών.Αν προσομοίωση ενός μίκτη downconversion από 5GHz σε ορισμένες MHz έχετε μια θεμελιώδη έχοντας περίπου 10k σημεία.Έχω τόνισε SpectreRF στο 97 με ένα σύστημα LowIF με 900MHz LO και 800kHz.Η μνήμη συνετρίβη> 2GB για ένα πραγματικά μεγάλο Κυρ αυτή τη στιγμή.

να rfsystem:

πόσοι πόροι ΚΕΠ ανάγκη
να κάνω μια τέτοια ανάλυση και με spectreRF;

Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν τουλάχιστον δύο μεγάλα σήματα με υψηλή αναλογία συχνότητας θα πρέπει να αναλυθούν.Στην περίπτωση αυτή, η περιοδική ανάλυση εναλλασσόμενου ρεύματος δεν λειτουργεί ή να δώσει ανακριβή αποτέλεσμα.Αυτό είναι σημαντικό, αν θέλετε προσομοιώνουν το κλείδωμα ενός RF δεν είναι πολύ μακριά από το ήθελε σε άμεση μίξερ μετατροπής.Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να χρησιμοποιήσει αντί παροδική προσομοίωση.Στην περίπτωση αυτή, μόνο ένα μικρό παράθυρο λειτουργεί στο χαμηλότερο σημείο της μνήμης.Ο αριθμός των αποθήκευσης θα μπορούσε να οριστεί εκ των προτέρων.Έτσι ώστε να χαλαρώσει πολύ πόρους, αλλά να SpectreRF άχρηστο.Δεν θεωρούν ΚΕΠ, λόγω των θεμελιωδών αλγοριθμικής παραγραφής που πήρε.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back