Sony GDM5010PT Επισκευή Βοήθεια

J

jhallows

Guest
Flyback οθόνη μου πεθαίνει, (έλεγχος δεν εστίαση).Αποφάσισα να δοκιμάσετε την τύχη μου με aftermark κίνηση επιστροφής, αλλά για ορισμένους λόγους, δεν λειτουργεί.Εξουσίες παρακολουθεί μου, αλλά μέχρι aterwards το φως δύναμη στροφές κεχριμπάρι.Έβαλα πίσω την αρχική κίνηση επιστροφής μου και την παρακολούθηση έργων πρόστιμο, εκτός από το πρόβλημα εστίασης.Anypne κάποιες συμβουλές για την αγορά ανταλλακτικών και εξαρτημάτων flybacks;

γεια
u ανάγκη χορεύω λογισμικό DAS με διασύνδεση υλικού για να ρυθμίσετε την εστίαση οθόνη
χαιρετισμοί

Παράθεση:

γεια

u ανάγκη χορεύω λογισμικό DAS με διασύνδεση υλικού για να ρυθμίσετε την εστίαση οθόνη

χαιρετισμοί

hi mate
για τη Sony και πολλές άλλες οθόνες υπάρχει μια άλλη δυναμική κυκλώματα εστίαση και s-διορθώσεις ..Δεν χρήση DAS i αιτία δεν έχουν κατασκευαστεί ή η διασύνδεση υλικού που απαιτούνται για αυτό, απλά προσπαθούμε να πάρουμε ένα καλό χωματερή EEPROM
χαιρετισμοί

Ακριβώς για να σας ενημερώσουμε Sony windas δεν διορθώσει το πρόβλημα.Νομίζω ότι η κίνηση επιστροφής αντικατάστασης είναι απλώς ελαττωματικό.

Γεια σου, incase κάποιος θέλει να μάθει πώς να χρησιμοποιήσετε το Sony DAS, Sony WinDAS, Sony Win DAS.Και πώς να χτίσετε το καλώδιο διασύνδεσης από φθηνά κοινά εξαρτήματα (<$ 15 για jameco) (μόνο μια απλή RS232 <> TTL καλώδιο, κοινή κινητό καλώδιο δεδομένων) (Sony την ονομάζει ένα καλώδιο ECS)

http://www.geocities.com/gregua/windas/

Είναι howto μου!Θα exlpains πώς να κατεβάσετε ελεύθερα, εγκατάσταση, ρύθμιση και χρήση windas!
Έργα σε σχεδόν όλες τις οθόνες της Sony!
goodluck!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back