Solder.

L

Lord Loh.

Guest
Θα ήθελα να μάθω μια λίστα με πράγματα που κολλήσεις τηρούν ....

Χαλκός
Tin
Χρυσό - Ορισμένες τερματικά IC είναι επιχρυσωμένο όπως μου είπαν σε αυτό το φόρουμ.
Κάθε πράγμα περισσότερο;Έχω επίσης ακούσει για τα κοσμηματοπωλεία χρήση κολλήσεις.Να χρησιμοποιούν το ίδιο κράμα μολύβδου-κασσιτέρου;Και πώς θα καταφέρουν να κάνουν χρυσό συγκόλληση λάμψη;Πολωνικά;

Έχω ακούσει για κάποια χωρίς μόλυβδο συγκόλλησης;Τι είναι το κράμα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ένα από τα σημαντικά πράγματα στη συγκόλληση είναι ροή.Περιέχεται συνήθως στο σύρμα κασσίτερο.Αλλά μερικές φορές θα πρέπει να προστεθούν ξεχωριστά.Purpouse του είναι να καθαρίσετε την επιφάνεια που έχετε να κολλήσεις.
Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά στον τρόπο κόλληση γίνεται.Ένας τρόπος, usuall στην ηλεκτρονική ονομάζεται τόσο μαλακή συγκόλληση συγκόλληση όπου οι θερμοκρασίες είναι χαμηλά, κάτω των 500 ° C.Άλλα είδος είναι σκληρή συγκόλληση όταν χρησιμοποιείτε ανοικτή φλόγα (συνήθως φυσικό αέριο) από τη θερμική συγκόλληση αντικείμενα και υλικά όπως το ασήμι, χρυσό ή άλλα κράματα που λιώνουν σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες.Βασική διαφορά μεταξύ των δύο ειδών είναι συγκόλληση είναι μηχανική και χημική αντοχή.

Γεια
μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίσης να κολλήσεις με σίδηρο και με alumium αν συγκολλημένες στη innert φυσικού αερίου και usig ειδική ροή.όπως για το χρυσό να το κολλήσεις από την τήξη ένα μικρό μέρος των δύο όψεων των 2 κομμάτια του χρυσού να συγκολλημένες.Φυσικά μπορείς να κολλήσεις από χρυσό και ασήμι από κολλήσεις, αλλά απαγορεύεται στην περίπτωση των κοσμημάτων.
Regds

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back