sms σύστημα ελέγχου εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας εντολές AT .....

K

kawish

Guest
Κάντε ένα hav ένα καλό presntation sms στο σύστημα τηλεχειρισμού χρησιμοποιώντας το κινητό ως μόντεμ με την AT COMAND ή Hayes συμβατό βοήθεια που χρειάζονται thanx

γεια υπάρχει ένα sms τηλεχειριστήριο εδώ.

hw μπορώ να ξέρω είναι μόντεμ μου θα υποστηρίξει αυτή την

[Quote = codekuru] hw μπορώ να ξέρω είναι μόντεμ μου θα υποστηρίξει αυτή [/quote] γεια σε sms ελεγκτή, που χρησιμοποιούν τα κινητά σύνολα ως μόντεμ. αφορά

u [size = 6] [color = brown] μπορεί μόνο εάν ur Chek σύνολο χέρι είναι συμβατή εντολή γι 'αυτό θα λειτουργήσει ως ένα τρόπο [/color] [/size] m

yah u μπορεί να Chek σύνολο χέρι συνδέουν μέσω υψηλότερων καταληκτικών στείλει ένα

Είμαι χρησιμοποιώντας την νέα έκδοση του αυτό: http://tscommunication.com/ νέα έκδοση τους έχει 4 εισόδους χρήστη και 4 ή 6 έξοδοι χρήστη. Το δύο είναι ελεγχόμενη μέσω SMS

θα πρέπει να γνωρίζετε το σε εντολές +, είναι η ίδια για όλους τους κατασκευαστές. Επίσης θα πρέπει να κάνετε μια διασύνδεση με το τηλέφωνο Movil, επειδή λειτουργεί με 3,7 βολτ aonly

u μπορεί να χρησιμοποιήσει semiens C25 C35 C55 SL55 κινητό ως μόντεμ GM

u μπορεί να χρησιμοποιήσει semiens C25 C35 C55 SL55 κινητό ως μόντεμ GM

γεια! Έχω επίσης ένα πρόβλημα στην διεπαφή με τον pic στη μονάδα GSM. μπορεί κανείς να μου στείλει μια pic κωδικοποίησης μετατροπής για το κατά εντολή; είμαι έχοντας ένα πρόβλημα για αυτό το θέμα. tnx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back