Single-ended να Διαφορική

R

rezaxyz

Guest
Γεια σας, θέλω να μεταδώσουν μια single-ended αναλογικό σήμα σε μια απόσταση, γι 'αυτό χρειάζεται ένα κύκλωμα για να το μετατρέψει σε ένα διαφορικό σήμα. Έψαξα στο διαδίκτυο αλλά φαίνεται ότι ο κοινός τρόπος είναι η χρήση του "πλήρως διαφορικό ενισχυτή" s. Δεδομένου ότι δεν μπορούν να αποκτήσουν αυτό το στοιχείο, θα πρέπει ένας άλλος τρόπος για να κάνετε τη μετατροπή. Μπορείτε να υποδείξετε οποιαδήποτε κύκλωμα; Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων Reza

Γεια σας, thereis ένας εύκολος τρόπος να το κάνουμε αυτό. Μπορείτε να έχετε ένα διαφορικό ενισχυτή. Βάζετε ένα από τα επί των εισροών για το DC-Bias και από την άλλη το σήμα σας. Θα συλλέξει η έξοδος (διαφορικό) ως συνήθως σε έναν ενισχυτή diff. Ελπίζω να σας βοήθησε. Bye Nicolas

Λύση εξαρτάται από τη συχνότητα του σήματος και το επίπεδο, απαιτούνται SNR.

Είναι ένα κοντά στο σήμα DC το οποίο προέρχεται από έναν αισθητήρα, έτσι νομίζω μετασχηματιστής δεν είναι μια πιθανή λύση. Σας ευχαριστούμε Νικολά, αλλά δεν καταλαβαίνω σημαίνει σας, μπορείτε να μου δώσετε οποιαδήποτε σχηματικό;

Νομίζω ότι η ιδέα είναι να συνδεθεί single ended σήμα σε μια γραμμή διαφορικό χωρίς οδηγό διαφορικό και να χρησιμοποιήσετε ένα δέκτη διαφορικό μόνο. Για τις χαμηλές συχνότητες, η λύση αυτή έχει παρόμοια κοινή απόρριψη λειτουργία ως πλήρως διαφορική ένα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα αναστρέφοντας ενισχυτή (ΕΠ) για να οδηγήσει το ανεστραμμένο τερματικό σήματος.

Σύνδεση ενός single ended σήμα σε μια γραμμή διαφορικό χωρίς transmiter είναι χάσιμο χρόνου, γιατί δεν έχετε καμία απόρριψη θορύβων. Ένα σήμα απόκλιση είναι χρήσιμη για την μεταφορά σε μεγάλες σύρμα μόνο και μόνο επειδή η κοινή θόρυβο λειτουργία ακυρώνεται. Και αυτή η θεωρία εφαρμόζεται σε σήματα χαμηλής συχνότητας πάρα πολύ, διότι το στοιχείο του θορύβου έχει ένα πολύ μεγάλο φάσμα. Μπορεί να γίνει εύκολα με ένα μόνο πομπό διαφορικό με δύο κοινές επιχειρησιακές ενισχυτές. Το πρώτο είναι repeater, το δεύτερο είναι inverter, η παραγωγή των δύο αυτών είναι η διαφορά.

Σύνδεση ενός single ended σήμα σε μια γραμμή διαφορικό χωρίς transmiter είναι χάσιμο χρόνου, γιατί δεν έχετε καμία απόρριψη θορύβων.
Υποθέτω, ποτέ δεν παρουσίασαν κοινή παρεμβολές λειτουργία με σήματα χαμηλής συχνότητας στην πράξη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα ηχητικό σήμα. Με single ended πηγή και τα καλώδια, θα έχετε τεράστια ποσά των κοινών παρεμβολές λειτουργία, κυρίως από την τάση τροφοδοσίας. Ενιαία πηγή έληξε με καλώδιο διαφορικό και του δέκτη είναι σχεδόν τόσο καλή όσο αληθινή λύση διαφορικών στην παρούσα αίτηση.

Ένας οδηγός γραμμή διαφορικό μπορεί να οικοδομηθεί με ένα ζευγάρι των τελεστικών. Ένα κύκλωμα παράδειγμα είναι το fig.27 αυτού του φύλλου δεδομένων http://www.analog.com/UploadedFiles/Data_Sheets/AD8079.pdf [quote = rezaxyz] Είναι ένας κοντά σήμα συνεχούς ρεύματος που προέρχεται από μια αισθητήρα, έτσι νομίζω μετασχηματιστής δεν είναι μια πιθανή λύση. [/quote] Θα μπορούσατε να περιγράψετε αισθητήρα σας και το σήμα;

Σας ευχαριστώ για χρήσιμος σύνδεσμος, Είναι μια αντίσταση αισθητήρα υγρασίας σε 0-10 V φάσμα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back