Sine Ενότητα Γεννήτρια

C

Circuit_seller

Guest
Γεια Ψάχνω για μια μονάδα γεννήτριας Sine με εύρος συχνοτήτων από 30MHz σε 100MHz με θόρυβο φάση καλύτερα από -135dBc/Hz @ 1kHz offset. Επίσης μου αρέσει αυτή η ενότητα μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα. Είναι κάποιος εκεί γνωρίζουν ορισμένοι κατασκευαστές; Regards

Τι είναι μια «ενότητα»; Τι θα λέγατε για μια γεννήτρια benchtop RF σήμα από κάπου, όπως Agilent;

Γεια θέλω να τροφοδοτήσει αυτό το σήμα σε μια κάρτα δειγματοληψίας και δεν χρειάζεται μια μεγάλη γεννήτρια σήματος. Ευχαριστίες

Χρησιμοποιήστε το DDS (άμεση ψηφιακή σύνθεση) μάρκες από μ.Χ.

Χρησιμοποιήστε Μίνι HI-κύκλωμα μονάδα VCO - χαμηλό κόστος κύμα αμαρτία έξω o dbm έως + 10 dbm έξω από δύναμη Όλα τα καλύτερα Bobi

Γεια Ψάχνω για ένα προϊόν. Δεν θέλω να σχεδιάσει ο ίδιος. Regards

Γεια Το μίνι VCO κύκλωμα είναι εργάσιμη μονάδα δεν χρειάζεται να σχεδιάσει κάθε al πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε δύναμη {5V, 12V κτλ} και το σήμα εξόδου Όλα τα καλύτερα Bobi

Γεια Νομίζω ότι ένα VCO για σταθερή λειτουργία πρέπει να χρησιμοποιείται με PLL, βρόχο φίλτρο, .... Έχω δίκιο;

Γεια Αυτό depand πόσο σταθερό θα πρέπει να έχετε σήμα σας να είναι; Για παράδειγμα μπορείτε να stebilze το VCO με ένα καλό ρυθμιστή τάσης μόνο ή Προσθήκη PLL κύκλωμα θυμάστε ότι σας ζήτησε για απλή λύση Υπάρχουν επίσης PLL μονάδα που μπορεί να παράγει υψηλής και σταθερής σήμα, αλλά είναι πολύ πιο ακριβό σε κόστος {300 ~ 4000 $) Όλα τα καλύτερα Bobi

Γεια Θέλω να εφαρμόσουν αυτό το ημιτονοειδές κύμα σε μια μικτής λειτουργίας του διοικητικού συμβουλίου ως ρολόι, έτσι θέλω ένα πολύ καθαρό και σταθερό ημιτονοειδές κύμα. Regards

Hi Σε orther να το χρησιμοποιήσει ως σήμα ρολογιού για ψηφιακό κύκλωμα που θα χρειαστείτε για να μετατρέψετε το επίπεδο του σήματος σε ψηφιακό επίπεδο με ECL στο μετατροπέα επίπεδο TTL. Μετάβαση από ημι τοποθεσία εκεί θα βρείτε ECL να TTL μετατροπέα IC w * w.onsemi.com τα καλύτερα Bobi

Γεια Ο πίνακας έχω χρησιμοποιήσει πάρετε ένα ημιτονοειδές κύμα και το μετατρέπουν σε PECL internaly, γι 'αυτό χρειάζεται μόνο ένα καθαρό ημιτονοειδές κύμα: roll:: roll:: roll:: roll:: roll:

γεια πωλητή κύκλωμα, θα έλεγα ότι είναι δύσκολο να βρείτε ένα φτηνό «ενότητα» που μπορεί να επιτύχει-135dB θόρυβο φάσης. Οι περισσότεροι VCO κύκλωμα μπορεί να λειτουργήσει μόνο στην κλίμακα των 2: το υψηλότερο freq λοξοτομεί πέραν των 2 φορές από το χαμηλό freq. 30-100MHz ανάγκες μπάντα μεταγωγής κυκλώματος. και το φίλτρο εξόδου θα πρέπει επίσης να τίθενται σε λειτουργία. Ίσως μια γεννήτρια κυμάτων είναι πραγματικά μια συμπαθητική επιλογή mike -------------------------------- www.ezpcb.com

μπορείτε να αγοράσετε ένα κατάλληλο τσιπ dds από αναλογική συσκευή, ίσως μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. [Quote = Circuit_seller] Γεια Ψάχνω για μια μονάδα γεννήτριας Sine με εύρος συχνοτήτων από 30MHz σε 100MHz με θόρυβο φάση καλύτερα από -135dBc/Hz @ 1kHz offset. Επίσης μου αρέσει αυτή η ενότητα μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα. Είναι κάποιος εκεί γνωρίζουν ορισμένοι κατασκευαστές; Regards [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back