SIM340 έργου

L

Lee_na

Guest
Όλα Hi,

Είμαι προσπαθεί να αναπτύξει ένα σχέδιο που χρησιμοποιούν sim340.Έχω ένα κιτ evalaution
είμαι και προσπαθώ να κάνω μια tcp ip σύνδεση με απομακρυσμένο υπολογιστή μου.Είμαι χρησιμοποιώντας Cingular simcard και χρησιμοποιείται i APN, username και password από την Cingular για σύνδεση GPRS.Δεν εργάζεται για μένα.
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Ευχαριστώ

Γεια σου,

Έχω μια συσκευή με sim340 να επικοινωνούν μέσω του δικτύου GPRS.Είχα ένα πρόβλημα με τον τρόπο της επικοινωνίας έργων αυτής της συσκευής.Από κάθε 5 δευτερόλεπτα μου συσκευή ελεγκτή εκτέλεση αυτών σε εντολές:
σε cipshut
σε cipstart = "TCP", "<my χλωμός IP>", "<my χλωμός Port>"
σε cipsend = "<my info>", ν bytess για να στείλετε

Δεν ξέρω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το κατά cipsend ΧΩΡΙΣ επαναλαμβάνω από κάθε 5 δευτερόλεπτα κατά τη cipshut και το κατά cipstart.responsabile της για την υλοποίηση αυτού του έργου,-πες μου ότι αυτό είναι αδύνατο, θα πρέπει να χρησιμοποιούν κάθε φορά που οι δύο previsous εντολές.Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει ένας τρόπος για να γίνει αυτό.Το τελευταίο τιμολόγιο για επικοινωνίες ήταν κάτι σαν 1.640,00 €.Becou μου το χειριστή τους φόρους minmimium 1024 kb.
Σε ευχαριστώ

Απόσπασμα:

σε cipshut

σε cipstart = "TCP", "<my χλωμός IP>", "<my χλωμός Port>"

σε cipsend = "<my info>", ν bytess για να στείλετε

Γειά,
Είμαι χρησιμοποιώντας την ακόλουθη σειρά για την αίτησή μουσε cipstart = "TCP", "εξυπηρετητή", "WAN λιμάνι"
επιστρέφει ΟΚ CONNECT
σε cipsend
> GET link_for_text_file Ctrl Z

Δεδομένα

Οποιοσδήποτε μπορεί να μου πείτε πώς να αποκωδικοποιήσουν τα δεδομένα που λαμβάνονται

Θα πρέπει να λάβετε την πληροφορία αυτή από το πρόσωπο που έγραψε ο διακομιστής σας κωδικό.Τα στοιχεία που επιστρέφονται είναι ανεξάρτητα από τον server αποσταλεί.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back