SIM300D διασυνδέεται με HyperTerminal - ΟΧΙ DISPLAY

S

soulhacr

Guest
Γεια σου, είμαι προσπαθεί να συνδεθεί με sim300d HyperTerminal μέσω σειριακής θύρας, αλλά όταν ανοίγω HyperTerminal μου δεν μπορώ να γράψω τίποτα. ακριβώς κολλάει εδώ και αρκετό καιρό και δεν εμφανίζεται τίποτα. Νομίζω μονάδα μου είναι μια χαρά, όπως το δίκτυο κατάσταση οδήγησε λειτουργεί πρόστιμο αλλά δεν μπορώ να στείλει οποιαδήποτε εντολή για την ενότητα. Έχω συνδέσει sim300d μου με σειριακή θύρα μου χρησιμοποιώντας MAX232. Έχω μόνο που χρησιμοποιείται καρφίτσες 2,3,5 του MAX232. Είμαι τρέχει max232 μου στις 5 Volts και sim300d μου σε 4,1 Volts. Υπάρχουν άλλες καρφίτσες, εγώ πρέπει να συνδεθεί;
  • baudrate μου έχει οριστεί σε 9600 (HyperTerminal).
  • Από προεπιλογή sim300d ορίζεται σε autobauding.
  • Έχω μόνο μία θύρα com ώστε να μπορώ KNW ότι είμαι σύνδεση με τη σωστή θύρα. και έχω ελέγξει και το λιμάνι μου και ότι λειτουργεί καλά.
παρακαλούμε να προτείνουν κάποια λύση. Χρειάζομαι πραγματικά κάποια βοήθεια.

δεν μπορείτε να προβλέψετε το modem σας είναι μια χαρά μόνο με το να αναβοσβήνει του LED του. πρώτα να το κάνετε ένα back loop τεστ για να επιβεβαιώσει αν η σειριακή θύρα του υπολογιστή σας λειτουργεί ή όχι .. συνδέετε σειριακό καλώδιο και σύντομο pin 2 και 3, και συνεχίστε να πληκτρολογείτε ορισμένους χαρακτήρες από το πληκτρολόγιο ... θα πρέπει να είναι ορατή στο παράθυρο του ..... αν δεν έρθει, στη συνέχεια, σύντομα τις ακίδες 2 και 3 για την υποδοχή του υπολογιστή και τον τύπο για να δείτε αν μπορείτε να πάρετε τους χαρακτήρες στο παράθυρο όταν πληκτρολογείτε .. αν το πάρει τότε interface του modem με τον υπολογιστή και να πει τι συμβαίνει ......

[QUOTE = ckshivaram? 932622] δεν μπορείτε να προβλέψετε το modem σας είναι μια χαρά μόνο με το να αναβοσβήνει του LED του. πρώτα να το κάνετε ένα back loop τεστ για να επιβεβαιώσει αν η σειριακή θύρα του υπολογιστή σας λειτουργεί ή όχι .. συνδέετε σειριακό καλώδιο και σύντομο pin 2 και 3, και συνεχίστε να πληκτρολογείτε ορισμένους χαρακτήρες από το πληκτρολόγιο ... θα πρέπει να είναι ορατή στο παράθυρο του ..... αν δεν έρθει, στη συνέχεια, σύντομα τις ακίδες 2 και 3 για την υποδοχή του υπολογιστή και τον τύπο για να δείτε αν μπορείτε να πάρετε τους χαρακτήρες στο παράθυρο όταν πληκτρολογείτε .. αν το πάρει τότε interface του modem με τον υπολογιστή και να πει τι συμβαίνει ......[/QUOTE] Ευχαριστώ για την απάντηση ckshivaram έχω κάνει το τεστ πίσω βρόχο. Πρώτα συνδέονται ακίδες 2 και 3 και τίποτα δεν εμφανίζεται στο Hyper Terminal. Δεν ξέρω γιατί, αλλά τίποτα δεν είχε αναρτηθεί και Hyper Terminal κόλλησε όταν πληκτρολογήσει χαρακτήρες. Στη συνέχεια έψαξα στο Google και διαπίστωσε ότι για RS232 θα έπρεπε να είχα τρεις σύντομες κυκλώματα για δοκιμή πίσω βρόχο. Αυτά τα βραχυκυκλώματα ήταν: [list = 1] [*] Σύνδεση του pin 2 και 3 [*] Σύνδεση του pin 4 και 6 [*] Σύνδεση του pin 7 και 8 [*] Αφήνοντας τις ακίδες 1, 5 και 9 μόνο του [/ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ] Τότε έκανα αυτά τα τρία βραχυκυκλώματα. Με αυτά τα βραχυκυκλώματα, ήμουν σε θέση να δείτε πληκτρολογήσει χαρακτήρες εμφάνιση στο τερματικό Hyper. Γι 'αυτό είπα και στην προηγούμενη θέση μου ότι η σειριακή θύρα λειτουργεί. Σας παρακαλώ βοηθήστε με.

αλλά βραχυκυκλώματος 4 & 6 7 & 8 δεν είναι σε όλες τις απαιτούμενες .. Ακριβώς βραχυκυκλώματος επαφές 2 & 3 θα πρέπει να σας δώσει βρόχο πίσω σαν αποτέλεσμα θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει NULL modem .. έτσι δεν τίθεται θέμα οποιασδήποτε άλλες καρφίτσες, εκτός από καρφίτσες 2,3,5. Θα πρέπει να πάρετε την έξοδο του loopback μόνο με βραχυκυκλωτήρα 2 & 3. Εάν παίρνετε την έξοδο τότε το μόντεμ σας θα είναι επίσης το έργο ... συνδέστε το μόντεμ και να δοκιμάσουν ξανά .. εάν το αποτέλεσμα δεν έρχεται στη συνέχεια αλλάξτε τη σύνδεση pin TX και RX στο ένα άκρο του καλωδίου και να προσπαθήσουμε ... αλλά βρόχου δοκιμή σας πίσω δεν λειτουργεί αν προσπαθήσετε να σύντομο άλλες καρφίτσες, εκτός από καρφίτσα 2, και 3.

ckshivaram έχω ελέγξει μια άλλη σειριακή θύρα, αλλά λειτουργεί πάρα πολύ με την απλή σύνδεση ακίδες 2 και 3. Έχω χρησιμοποιήσει αυτό το σειριακής θύρας περίπου 1 μήνα πριν για να κάψει μικρο ελεγκτή μου, έτσι ξέρω ότι λειτουργεί. ckshivaram Υπάρχει κάποια άλλη τρόπος για να ελέγξετε τη σειριακή θύρα;

προσπαθήστε να ακολουθήσετε προηγούμενη θέση μου για τη σύνδεση μόντεμ και να πει τι συνέβη .........

LoopbackTest.exe [/URL] για να ελέγξετε σειριακή θύρα μου. Έχω συνδέσει μόνο ακίδες 2 και 3 και λειτούργησε μια χαρά. Έτσι, αυτό σημαίνει σειριακή θύρα μου λειτουργεί. Υπάρχει κάποια πιθανότητα υπερ τερματικό μου είναι κατεστραμμένο εκεί; Όπως και με καρφίτσες δύο και 3 συνδεδεμένα, δεν θα μπορούσα να δείτε κάποιο αποτέλεσμα που εμφανίζεται στο Hyper Terminal μου. (Αλλά όταν δοκιμάζεται σειριακής θύρας μου με 3 βραχυκυκλώματα όπως ανέφερα στην προηγούμενη θέση, ήταν εμφανίζοντας τι ήμουν την είσοδο). Χάρη.

ναι μπορεί να αφαιρέσει και να εγκαταστήσετε ξανά HyperTerminal λογισμικό ή να χρησιμοποιήσετε το HyperTerminal μοιάζουν μεταξύ τους λογισμικά για δοκιμή ... HyperTerminal είναι ευαίσθητα στον ιό ... Ελπίζουμε να έχουμε καθαρό σύστημα.

Αυτό είναι το κύκλωμα που έχω κάνει. Έχω την επανεγκατάσταση HyperTerminal μου και ακόμα καμία αλλαγή. παρακαλούμε να ελέγξετε κύκλωμα μου για να δω αν είναι σωστή ή όχι. [ΕΠΙΣΥΝΑΨΕΤΕ = CONFIG] 59240 [/attach]

ckshivaram κάνατε δείτε το κύκλωμα; Υπάρχει κάτι λάθος με αυτό ή κάθε πράγμα είναι ωραία εκεί;

ckshivaram παρακαλώ βοηθήστε με έξω πέρα ​​από εδώ. Πραγματικά πρέπει να πάρετε αυτό το πρόγραμμα εργασίας. ευχαριστίες

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back