sim300C AT εντολή help απαιτούν

A

amir_husain

Guest
Γεια σας, είμαι εργασίας με SIM300C κάνω ένα μόντεμ και η πρώτη δύναμη φορά και συνδέεται με το PC HyperTerminal. Πήρα το μήνυμα CALL ΕΤΟΙΜΟ μήνυμα στο HyperTerminal αυτόματα μετά από κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Ήθελα να ξέρω ότι ο τρόπος για να σταματήσει αυτή η μορφή μηνύματος εντολή AT παρακαλώ βοηθήστε με

Αγαπητέ Κύριε, Αυτό είναι MARC από Σενζέν δημοφιλής τεχνολογία επικοινωνίας, η οποία είναι επαγγελματίας προμηθευτής της ενότητας SimCom. ΑΝ ΕΧΕΤΕ οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα, παρακαλώ γράψτε για μένα, και εγώ θα διαβιβάσει την επιστολή σας στον τεχνικό μας. Γράψτε μου σας παρακαλώ! Με τις καλύτερες ευχές! MARC

Θα πρέπει να λάβετε "Call Ready" μόνο μία φορά μετά την ενεργοποίηση της μονάδας. Το μήνυμα αυτό υποδεικνύει το module έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της και είναι έτοιμη να λάβει εντολές. Εάν λαμβάνετε αυτό κάθε λίγα δευτερόλεπτα, τότε η ενότητα είναι η επαναφορά. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε το "PWRKEY" καρφίτσα δεμένα χαμηλά, και βεβαιωθείτε ότι σας τροφοδοτικό είναι Περιοδο 3,4 και 4,5 βολτ και είναι καλά φιλτράρεται.

Γεια σου, είμαι επίσης στην ίδια περιοχή, αλλά έχω περάσει πάνω από αυτό, το πρόβλημα μου είναι audio interface, ihave να αντιμετωπίσει μεταξύ δύο audio τρόπο από την MIC1P καρφίτσες, MIC1N, SPK1P και SPK1N. σε αυτό όταν συνδέω ομιλητής κανένα πρόβλημα να λειτουργεί σωστά, αλλά όταν συνδέω το ΚΠΠ μέσω αυτών, όπως καρφίτσες MIC1P και MIC1N με σε 1 λεπτό το cal αποσυνδεθεί και το μόντεμ μηδενίζεται, είμαι χρησιμοποιώντας το ίδιο κύκλωμα, όπως αναφέρεται στο SIM5X8C_HD_V1. 01.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back