Sim300 ενότητα ψεύτικο ΙΜΕΙ ή ψεύτικο;

K

KAMRAN-HILITE

Guest
Q1, θέλω να ξέρω καιρό SIM300 μονάδα που χρησιμοποιείται στο ασύρματο σταθερό τερματικό GSM έχουν ψεύτικο ΙΜΕΙ ή πραγματικά, όπως στη χώρα μου, όλοι οι ψεύτικοι ΙΜΕΙ μπλοκ θα είναι στο εγγύς μέλλον από το Govt. Q2, Μήπως η μονάδα έχει Q2403A ψεύτικο ΙΜΕΙ, που έχουν πραγματική ενότητα ΙΜΕΙ;

Οι ενότητες που SIM300 από SimCom και αμφιβάλλω ότι χρησιμοποιούν ψεύτικο ΙΜΕΙ σε κάθε προϊόν της γνωστής εταιρείας. Άλεξ

Αγαπητέ Άλεξ, THX για την απάντησή σας, τη στιγμή είμαι αντιμετωπίζει το πρόβλημα στη μονάδα Q2403A μερικές φορές λειτουργεί και κάποιο χρονικό διάστημα όχι! Αμφιβολία μου είναι ότι είτε το IMEI είναι πλαστό ή δεν έχουν το IMEI, τον προμηθευτή μου να συμφωνήσουν να αντικαταστήσουν τις συσκευές μου με SIM300 ενότητα, θέλω να μάθετε καιρός είναι κατάλληλο σε αυτή την κατάσταση ή το πρόβλημα θα παραμείνει η ίδια με αυτή ενός πολύ ;

Q2403A είναι ένα προϊόν WAVECOM και επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ απίθανο ότι μπορεί να έχει ένα ψεύτικο ΙΜΕΙ. Έχω εργαστεί μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα με μια ενότητα SIM300 (βασικά ένα πειραματικό σύστημα), δεν έχω καμία εμπειρία με τα προϊόντα WAVECOM, ίσως κάποιος πιο έμπειρος μπορεί να παράσχει περισσότερη βοήθεια. Άλεξ

Αγαπητοί φίλοι, SIM300 μονάδα ήταν ήδη το τέλος της ζωής, νέα ενότητα SIM900B αναβάθμιση να την αντικαταστήσει με καρφίτσα συμβατή τώρα. Αν έχετε αγοράσει από εμάς, μπορούμε να εγγυηθούμε όλες τις μονάδες που είναι νέο πώληση στην αρχική από SimCom. Όλα αριθμό IMEI είναι αποκλειστική και ατομική, και μπορείτε επίσης να πάρετε τεχνική υποστήριξη από τον κατασκευαστή SimCom μέσω της εταιρείας μας. Η εταιρεία μας Τεχνολογίας Haoze είναι κορυφαίος επαγγελματίας προμηθευτής στον κόσμο των ασύρματων ενότητες και ICs εμπορικό σήμα στην Κίνα από το 2004. Είμαστε ο μεγαλύτερος χονδρέμπορος SimCom μονάδες στην Κίνα, και μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ πολύ ανταγωνιστική τιμή και επαγγελματική τεχνική υπηρεσία. Προσπαθούμε να είμαστε ο καλύτερος συνεργάτης σας, παρακαλούμε να προσθέσετε επαφή μου κάτω σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε επείγουσα ανάγκη. Προσοχή: Ms.Carolyn Yuan E-mail: carolyn.yuan @ haozetech.com ? carolyn-yuan@163.com MSN: why520cat@hotmail.com [/ e-mail ] Skype: haozetech1 Κινητό: 0086 139 2659 5560 Απευθείας: 0086 755 2603 0631 Ιστοσελίδα: [url] www.haozetech.com [/url] Ανυπομονούμε να λάβουμε από εσάς. BR Κάρολιν

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back